Děláš si prdel?Little Red Riding Hood píše:a jak to jelo??.

Moderátor: Moderátoři
Koko Loko píše:Trošku mimo mísu, motor 2105 s poslední verzí webra na 300 metrech téměř 100, je to možné? Nebo si ze mě dělá tachec prdel? Nebo je to tragédie?
No napsal bych spíš vyhřívání klapekŠtěpán Getsko píše:A dálší velka výhoda je v tom, že si můžeš měnit jak hlavní tak i malý difuzory až k zblbnutí. A taky můžete měnit trysky, aníž byste museli rozebírát karb. A má větší komory.
Jedina nevýhoda, že špatně doléha škrtící klapka a že nemá ohřev volnoběhu tak, jako je to u lady.
no holt to soudruzi v PLR udělali lípPool píše:No napsal bych spíš vyhřívání klapekŠtěpán Getsko píše:A dálší velka výhoda je v tom, že si můžeš měnit jak hlavní tak i malý difuzory až k zblbnutí. A taky můžete měnit trysky, aníž byste museli rozebírát karb. A má větší komory.
Jedina nevýhoda, že špatně doléha škrtící klapka a že nemá ohřev volnoběhu tak, jako je to u lady.To nedoléhání klapky jsem vyřešil silnější pružinou na pedálu plynu, podstatně to pomohlo a volnoběh už nekolísá +-200 ot/min.
Jediná nevýhoda je, že na Polmo nenasadíte Ladovskej kakáč (nebo-li filtrbox)Jinak je všechno výhodou.
Oprava: Soudruzi od italskýho Fiata 125Tomáš píše:no holt to soudruzi v PLR udělali lípPool píše:No napsal bych spíš vyhřívání klapekŠtěpán Getsko píše:A dálší velka výhoda je v tom, že si můžeš měnit jak hlavní tak i malý difuzory až k zblbnutí. A taky můžete měnit trysky, aníž byste museli rozebírát karb. A má větší komory.
Jedina nevýhoda, že špatně doléha škrtící klapka a že nemá ohřev volnoběhu tak, jako je to u lady.To nedoléhání klapky jsem vyřešil silnější pružinou na pedálu plynu, podstatně to pomohlo a volnoběh už nekolísá +-200 ot/min.
Jediná nevýhoda je, že na Polmo nenasadíte Ladovskej kakáč (nebo-li filtrbox)Jinak je všechno výhodou.