Neobvyklé příhody- různé

(Podělte se o pěkné i nepěkné příhody ze silnic!)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
wlken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wlken »

Pavel04 píše:
dmatej píše:A další, kterej měl starou Octavii Stejšn, měl otočený ostřikovače do stran a cákal na lidi - ale ten nebyl zas tak na hlavu padelj, bylo vedro a v nádržce měl čistou vodu, každej ho znal, prostě to byla taková srandička
jo o tomhle uvazuju docela casto :mrgreen:
stačí když jedeš na motorce po městě s odklopeným štítkem u helmy a pan řidič před tebou si vzpomene že má špinavé sklo a proud směsi do ostřikovačů z neseřízených trysek elegantně přeletí celé auto přímo do mě očí...jsem tehdy myslel že se z toho poseru... :P
nebo když si někdo odloží kus palety doprostřed silnice I.třídy a ty jedeš za autobusem a najednou zpoza něho vyhoří prkno plné hřebíků...
3xVaz 2103(1975,1977,1981), Mazda MX-5 (1997), Peugeot 309 (1993)
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

já kdybych měl psát ,co dnes a denně zažívám na silnici,tak bych se upsal k smrti...
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
janci

Re: Neobvyklé příhody- různé

Příspěvek od janci »

Honza 21061 píše:Zakládám téma, které nemusí mít s žiguly nic společného, ale týká se přímo ježdění.

A hned začnu tím, co jsem zažil dnes při jedné, na příhody až příliš bohaté službě.
Šinu si to přes zpomalovací prahy s autobusem, poslouchám rádio, pohodové odpoledne... 8) Najednou se vyřítil v levém pruhu přes plnou čáru starší Bavorák řady 5 z pol. 90. let, proti nám auta, takže to rychle hodil přede mě a zajel do blízké zastávky. To už jsem si říkal, co je to za cvoka a proč přede mnou brzdí. Když jsem se blížil k zastávce, tak z ní vyjel a bezprostředně poté na menší křižovatce udělal otočku přes ručku, s mohutným kvílením gum se potom vyřítil zpět a poté zastavil u nějaké holky, která stála na chodníku... Nevěřil jsem vlastním očím, čeho jsou dneska lidi schopni za běžného provozu. Sledoval jsem to shůry, takže mě to spíše pobavilo, ale jet tam v osobáku, asi bych z toho neměl dobrý pocit.
Na druhou stranu teď nevím, co si o tom člověku myslet, buď je to blbec na devátou, nebo ho vzít na milost, protože ta otočka se mu až neuvěřitelně dobře povedla, když odmyslím, že místo konání bylo naprosto nevhodné. :roll: Otázka je, jestli měl štěstí a vyšlo mu to, nebo to opravdu uměl. Té druhé variantě ani nechci věřit, ale vyloučit ji nemůžu...

No a korunu tomu všemu nasadil jeden "ohleduplný" řidič Audi A4 s tuningovými světly, který si dal tu práci a schválně najel do manipulačního stání na konečné, aby mohl projet velikou louži, čímž zkropil naskrz všechny lidi na přilehlé zastávce od hlavy k patě. :( Takovou bezohlednost a vandalství jsem dost dlouho neviděl...
nieco taketo?
http://www.autodoplnky.cz/picture/galle ... Evropy.wmv
VAZ 2102 r.v. 1977 Kombik oslavuje 30r 160 000km origo
Michal Pokorný

Příspěvek od Michal Pokorný »

janci píše:nieco taketo?
http://www.autodoplnky.cz...hr-z-Evropy.wmv
Jo to už jsem někde viděl, tak za tohle se nevyplatí sebrat řidičák, mnohem účinější by bylo useknout ruce !!!!!!
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

podle těch žlutých Ikarusů bych to tipoval na Rusko nebo Ukrajinu...
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

radek mb píše:podle těch žlutých Ikarusů bych to tipoval na Rusko nebo Ukrajinu...
Ja bych to typnul na jihovýchodní evropu. :P
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Jedu si takhle vlakem a najednou koukam.....vedle na cestě si to valí VAZ 2107......ale jakej :shock: Naprosto krásnej, jako včera vyrobenej :P ani SPZ to nemělo....chromy vypalovali oči, plasty a gumy černý jako uhel, celý nablejskaný........Takový se nevidí denně.. 8)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Nemo

Příspěvek od Nemo »

Laďuša píše:Jedu si takhle vlakem a najednou koukam.....vedle na cestě si to valí VAZ 2107......ale jakej :shock: Naprosto krásnej, jako včera vyrobenej :P ani SPZ to nemělo....chromy vypalovali oči, plasty a gumy černý jako uhel, celý nablejskaný........Takový se nevidí denně.. 8)
Krásnej sen! :lol:
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza 21061 »

Přesunuto do téma HOVADINY.
Naposledy upravil(a) Honza 21061 dne sob čer 02, 2007 19:14, celkem upraveno 1 x.
Honza
Osa Praha - Brno
Michal Pokorný

Příspěvek od Michal Pokorný »

Honza 21061 píše:http://www.youtube.com/watch?v=DvbIfQqq ... ed&search= Tohle jsem objevil na té samé stránce, kde jsem si přehrával z tématu o autobusech zvuk Liazky, takže možná už jste se na to taky dívali a kdyby ne, připojím k tomu vlastní otevřený komentář a je mi jedno, jestli to je třeba někdo z klubu a tak.

Tedy, na této stránce se vám ukáže video, jak pořádní pitomci (soukromě je nazývám nesrovnatelně horšími tituly) nechali běžet motor u žigula bez vody a možná i bez oleje a ještě se tomu smáli. Hrůza a pěkná to ukázka vztahu lidí k věcem. Vlasy mi vstávaly na hlavě. :evil: :evil: Nikdy bych něco podobného neudělal ani u auta zralého na šrot.
---
Tak teď jsem tu prasárnu dokoukal do konce a jestli to tady aktéři čtou, tak jim vzkazuji, že je to totální ubohost a důkaz jejich vlastní NEinteligence. Doufám, že se v Trnavě setkáme, nebo vlastně radši ne, protože s takovými ničitely já si nemám co říct.
Jo jo http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=91117#91117 a už byl patřičně nazván http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=95255#95255
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
Honza 21061
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza 21061 »

Včera jsem zažil věc, která byla také zkouškou mojí tolerance. Včera se jaksi roztrhl pytel se svatbami (co ty lidi blázněj že? a ještě ve stejný den :shock: ) a já jsem v poklidu vyjížděl s autobusem na linku, podjedu Türkovu ulici a na kruhák najednou najely dvě motorky a zablokovaly jeden příjezd, průjezd a mne.
V první chvíli jsem začal soptit, co si kdo vůbec dovolí zablokovat průjezd a ještě k tomu autobus (kdyby jel na lince, ztrácí tím čas) a potom jsem si všiml, že blokují průjezd kvůli svatební koloně, tak jsem omezil kletby jen na "ach jo", "to je děsný" atd.
Ale potom jsem si uvědomil, že Ladakolona to dělá naprosto stejně, tak jsem se nuceně snažil uvést do stavu pochopení. :oops: :oops:
Přesto jsem si neodpustil na ně nadávat poté, co kolona projela a ani jeden z těch frajírků na motorkách se neobtěžovali zvednout ruku, nebo nějakým jiným způsobem naznačit poděkování, nebo jen prosté "bůů". Zkrátka zachovali se tak, jako celý svůj život, sobecky a nekolegiálně k druhým řidičům.
Při ladakolonách blokovači zcela jistě mávnou že? :wink: Trochu začínám chápat ostatní řidiče, když se rozčilují při průjezdu Ladakolony, i když u osobáků je to přehnané, ty nikam nespěchají, ale profíků je mi líto. :) :(

Tak mě napadlo, možná jsem k tomu motorkáři měl najet na centimetr a trochu ho poděsit, kdybych věděl, že ani nepoděkuje... Ale zase nejsem raubíř. :lol: Mimochodem, kdyby se tam točila cisterna, tak by měl chlapec asi už po zábavě...
Honza
Osa Praha - Brno
Petra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petra »

Včera jsem s kamarádkama hledala jeden servis na elektroniku. A protože se mi to nechtělo objíždět jela jsem přez zákaz vjezdu pro motorová vozidla i přestože jsem moc dobře věděla že potkáme policajty co tam chytaj. A protože se mi to nechtělo hledat v klidu jsem si zastavila za jejich autem a vyslala jsem kámošku s mapou aby se šla těch policajtů zeptat. A jelikož si vzala blbé boty šla knim úplně naboso. Policajti se poprali o mapu a nakonec nám stejně špatně poradili. Ale pokutu jsem nedostala a ještě jsem to mohla projét i když bych neměla.
Nekterý policajti jsou fajn ale opravdu na cestu se jich už neptám. :mrgreen:
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

No - pokud ta kámoška vypadala takto - tak se ani nedivím :D :D :D :D . L.
Naposledy upravil(a) Luděk Musil dne čtv čer 21, 2007 14:20, celkem upraveno 1 x.
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

njn, ale zastavit za nema krasavec jako ja tak se urco taky porvou :lol: ale o blocek na pokutu...
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

Luděk Musil píše:No - pokud ta kámoška vypadala takto - tak se ani nedivím
nechtel bych ji mit v posteli na zadech, to pak vypada hrozne...never more 8)
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Odpovědět

Zpět na „Příhody ze silnic“