Beruška
Moderátor: Moderátoři
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Beruška
Tak jsem začal s kritizováním toho, co budu platit následující 4 roky a provozovat snad xy dalších....
viz http://dem.wz.cz/lada/Kalina_dmatej.pdf
viz http://dem.wz.cz/lada/Kalina_dmatej.pdf
- Přílohy
-
- Kalina_dmatej.pdf
- Něco o Berušce
- (37.55 KiB) Staženo 764 x
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Fotky budou hned jak nějaký udělám, to pdf taky není finální verze.
Jinak už je první problém - sám od sebe houká alarm a chová se trošku nevyzpytatelně. Zdá se, že ten chlapík z Mělníka to asi nezapojil úplně dobře, nebo řídící jednotka blbne (alarm je integrovaný, dokonce má kontrolku na přístrojovce).
Jinak už je první problém - sám od sebe houká alarm a chová se trošku nevyzpytatelně. Zdá se, že ten chlapík z Mělníka to asi nezapojil úplně dobře, nebo řídící jednotka blbne (alarm je integrovaný, dokonce má kontrolku na přístrojovce).
-
- Kontaktovat uživatele:
dmatěj: Doporučuju začít zapisovat veškeré náklady na provoz, aby bylo porovnání s jinými auty. Já to od začátku neudělal a teď mě mrzí, že o tom nemám objektivní informaci.
Jinak přeju ať slouží.
Sk.
Jinak přeju ať slouží.
Sk.
Sk.
Tybrďo gratuluju, koupě uplně noveho vozu je k nezaplaceni.. myslim tim pocit při předavani, nacvaknuti SPZ, vůně novoty v salonu a neustale zkoumani co tam je jak se chova atd
Chceme foto!!!
Jinak držim palce ať slouži bez problemů, hodně km bez nehod a ať je to nejkvalitnějši lada co se zatim vyraběla
Chceme foto!!!
Jinak držim palce ať slouži bez problemů, hodně km bez nehod a ať je to nejkvalitnějši lada co se zatim vyraběla
http://img.photobucket.com/albums/v481/ ... /sig-1.jpg
http://mujweb.cz/www/samarka <- fota a manual Samary
http://mujweb.cz/www/samarka <- fota a manual Samary
-
- Kontaktovat uživatele:
čus... taky upřímně blahopřeju! No vlastně jsem tomu do poslední chvíle neveřil, že to jako ortodoxní "krabičák" koupíš
Letmo jsem pročetl co jsi napsal... zaskočilo mě, že jsi zkoušel ve 130 hamsnout na brzdy. Ty kotouče se musí nejprve zajet cca 2000 km, nevystavovat je nadměrnému zatížení a tepelným šokům. Pozor na rozpálené kotouče a kaluže (z bouřky).
No a konečně, kdyby se ti Kalina za rok nelíbila, tak ji od tebe odkoupím
Letmo jsem pročetl co jsi napsal... zaskočilo mě, že jsi zkoušel ve 130 hamsnout na brzdy. Ty kotouče se musí nejprve zajet cca 2000 km, nevystavovat je nadměrnému zatížení a tepelným šokům. Pozor na rozpálené kotouče a kaluže (z bouřky).
No a konečně, kdyby se ti Kalina za rok nelíbila, tak ji od tebe odkoupím
Dodge Avenger 2.0 VVT
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak ať věrně slouží!!!!
(někdy jí půjdu zkontrolovat )
(někdy jí půjdu zkontrolovat )
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
tavri: no, hamstnout ... ne tak zcela, zkrátka trošku silněji přibrzdit. Nejsem cvok, ono vůbec s brzdama jsem zvyklej zacházet rozumě. Že bych na ně vyloženě dupnul, to se mi snad nikdy nepodařilo, a že jsem už dobržďoval asi ve třech fakt kritických situacích - a dost možná díky tomu jsem nikdy nikoho nenabral.
Na Kalině se mi právě obrovsky zamlouvá ten cit v brzdách.
Co se mi líbí míň je necit v plynu, zvlášť na způsob řazení (pustit plyn, sešlápnout spojku, ne moc rychle najednou) si trošku těžko zvykám.
Jinak řazení už jde celkem snadno a zjišťuju, že dráhy jsou celkem přesný a krátký. Ale mohlo by to jít ještě míň ztuha
Foto se mi dnes opět nepodařilo
Skalouš: vedu u každýho auta, kde jsem kdy co měnil a kolik to stálo, navíc každý tankování: datum, kolik, co, kde, spotřeba od posledního tankování (vždy do plna).
Dneska jsem ráno vymazal počítadlo, prům. spotřeba po dnešních 140 km byla 7,6l/100 km, z toho 60 km bylo 130 km/h dálnice, 20 km okrsky cca 50km/h, zbytek ostatní silnice 60-130 km/h.
Motor nepřetáčím, ale zase ho až zas tak nešetřím, Beruška postupně ožívá
Díky všem
Na Kalině se mi právě obrovsky zamlouvá ten cit v brzdách.
Co se mi líbí míň je necit v plynu, zvlášť na způsob řazení (pustit plyn, sešlápnout spojku, ne moc rychle najednou) si trošku těžko zvykám.
Jinak řazení už jde celkem snadno a zjišťuju, že dráhy jsou celkem přesný a krátký. Ale mohlo by to jít ještě míň ztuha
Foto se mi dnes opět nepodařilo
Skalouš: vedu u každýho auta, kde jsem kdy co měnil a kolik to stálo, navíc každý tankování: datum, kolik, co, kde, spotřeba od posledního tankování (vždy do plna).
Dneska jsem ráno vymazal počítadlo, prům. spotřeba po dnešních 140 km byla 7,6l/100 km, z toho 60 km bylo 130 km/h dálnice, 20 km okrsky cca 50km/h, zbytek ostatní silnice 60-130 km/h.
Motor nepřetáčím, ale zase ho až zas tak nešetřím, Beruška postupně ožívá
Díky všem