Kalině zdar

Moderátor: Moderátoři
Nevím jaké máš zkušenosti, ale KUMHO KH15 mám na svojem autě a jsem spokojený. Drží, neplavou, nejsou hlučné a spotřeba je taky slušná.Jiri píše:osobně bych volil asi něco jiného
ja mam taky jednu novou kamu 185/60 R14, nechces ji?zelvotron píše:Hm no mě zbyla jedna nová Kama 185/60 R14 a nevim co s ní. Jinak kamy mám na léto a nejsou špatný(ale sou už dost sjetý) a na zimu mám vepředu Debiky (takže nic ke chlubení
) a v týhle kombinaci si to na sněhu občas vzpomene že žiguly vlastně měli zadní náhon
![]()
. Jinak Kamy sou univerzály a na sněhu sou teda daleko lepší než třeba Barumky letňáky ale taky daleko horší než ty zimní Debiky...
Zkušenost nemám.Ivo píše:Nevím jaké máš zkušenosti, ale KUMHO KH15 mám na svojem autě a jsem spokojený. Drží, neplavou, nejsou hlučné a spotřeba je taky slušná.Jiri píše:osobně bych volil asi něco jiného
Ten test jsem taky viděl. Ale taky jsem si přečetl názory lidí, co si je už koupili přímo v KK a dokonce na nich i jezdí. Nikoho do ničeho nenutím, ale když napíšeš, že je to guma nahouby jenom proto, že to napsal nějaký adac, tak se nediv, že se ozvu, když na nich jezdím. Vím že to není nějaká špičková pneumatika z kosmickou technologií, ale nehodlám dávat za gumy víc, než je cena vozu. Mi to vyhovuje a komu se to nelíbí, ............ ať si koupí co chce.Jiri píše:Zkušenost nemám.Ivo píše:Nevím jaké máš zkušenosti, ale KUMHO KH15 mám na svojem autě a jsem spokojený. Drží, neplavou, nejsou hlučné a spotřeba je taky slušná.Jiri píše:osobně bych volil asi něco jiného
Memusím otestovat každou korejsou mrdku na vlastním "laku a plechu" . tyhle gumy dávají sice sériově na áčkovýho mercedesa ale to je otázka snižování nákladů.. v testech adac to vypadá že je to na mokru nejhorší guma ze všech testovaných. Tak na tom asi něco pravdy bude.
proto si říkám, když už nahrazovat kamy tak bych asi volil něco jiného.
Aby to nebylo z blata do louze.