Zakoupil jsem si sadu Hands Free NOKIA CK-15w s displejem a k tomu i držák telefonu. Ovládání je velmi jednoduché: ovladač jsem umístil mezi sedačky na volnou pozici pod ovladače stahování okýnek, displej je přišroubován držáčkem ke kapličce tachometru a držák telefonu je přišroubován vedle výduchů topení jakoby z boku( spolujezdci to nijak nevadí, zatím si nikdo nestěžoval).Mikrofon je přilepen nenápadně na záslepce kde je u spolujedce to horní madlo, u řidiče není, tak jsem toho využil a mikrofon už tam byl. (zapoměl jsem nafotit) . Napájení je možné jen při zapnutém klíčku v poloze, kdy svítí kontrolky, nebo když běží motor. Reproduktor je přišroubován pod volantem na jednom z plastů a ikdyž má velmi malý výkon, a je umístěn tak nízko, tak je slyšet výborně. S telefonem je sada propojena pomocí blútú (nevím jak se to správně píše

Při přijímání hovoru jen zmáčknu zelené sluchátko na ovladači, rádio se automaticky ztlumí pokud je zapnuto a už se vykecávám.Kolečkem si můžu měnit hlasitost a na displeji vidím sílu signálu, což je velké plus.
Ještě tak předělat CB staničku na HF a byl by to luxus jako v nejnovější audině

Fotky budou.