Tak mame za sebou nocni popojizdeni lesem s nivami skoncili sme nekde 12km od Jedovnic odnesli to jenom zasterky a SPZka vod tomela . Stahuju fotky z fotaku, az budou zverejnim.
pro ty co tu nejsou dnes vecer caba urval predni aj zadni poloosy a Majo roztrh rizeni a predni kola mu zustali vytocene kazde jinym smerem... holt 30 gumy sou na nivu uz moc.
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Myslím, že žádná Niva nevyvázla z Jedovnice bez zranění.
Roztržené poloosy a diferenciály, rozlomený čep řízení, ohnutá spojovací tyč, utržené zástěrky, ohnuté nárazníky ..... řeknu Vám, chlapci, řádili jste jak kuna v kurníku! L.
Cap riadenia som zlomil v spatnom zvare. No a tie diferaky a polosy Caba lame kvoli tomu ze v podstate na seriovu Nivu nahodil extremne kolesa... Ostatne su take drobnosti, ktore sa pri offroade deju stale, z toho vznika inspiracia, co ako a kde upravit
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Ahoj chlapi. Do teď mě mrzí, že jsem musel tak rychle odjet.Pes to nekonec stejně nepřežil a včera sme ho nechali nadobro uspat. Je to škoda,ale to je život. Lidi sou k....
ps: Už se těším na fotky a videa z vašeho dalšího řádění u kterýho jsem chyběl.
to mi připomělo mé dětství, když sem dostal nějakou hračku tak si za chvíli neylo s čím hrát...prostě jako malí kluci
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.