Zvuky od zadu
Moderátor: Moderátoři
Zvuky od zadu
Mam VAZ 2101 a pri vetsim zatizeni vozu mi ve vetsich zatackach vychazeji podivne zvuky od zadnich kol. Mohou to byt pruziny?
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem poprvé u sedanu (21011) slyšel šoupání zástěrek, myslel jsem že snad upadlo kolo Koneckonců zační tím, že až pojedeš naložený, třeba oblep hranu zástěrek izolačkou, až to uslyšíš a páska bude prodřená nebo pryč, bude to ono. Nebo do druhého auta za Tebou pozorovatele, nebo, no však už něco vymyslíš.Drobek81 píše:spíš ložisko, ale jestli jen nedřou zástěrky o zem-to taky dělá docela randál...
Bílý LADA a okřídlená spol.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsou zástěrky, při plně naloženém autě klasika...já mám jen jednu, tak mi to dře jen v pravotočivých zatáčkách
Jinak to poznáš i podle "sjetí" zástěrek. Pokud s nima často dřeš, budou už vytvarované...
Jinak to poznáš i podle "sjetí" zástěrek. Pokud s nima často dřeš, budou už vytvarované...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
a nebo pokud uz je auto az moc dole diky velmi unavenym pruzinam tak pneu o podbehy
ja to u sestky slysel i na plechacich kdyz jsem rychle proletel nakej hups
ja to u sestky slysel i na plechacich kdyz jsem rychle proletel nakej hups
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
I já potvrzuji, standartní gumy, náklad v autě 700kg a šlo to jen na dorazy, žádné dření gum o podběhyTeepee píše: Tak to jsem Modrého LADY neslyšel, ani když jsem měl v kufru štěrk a nápravu na dorazech. Ještě doplní Majo, ten taky vozil tyhle lehčené materiály, v Ořechovi.
s otcovým kombálem sem vezl 600kilo dlažby převážně v kufru a také nic...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
jj ja som to mal na 185kach a len trosku vysunute a bolo to v pohode.
Obcas dela randal ulozenie pruzin, hlavne ak vyhrdzavie ten plech co je hore na gume a potom to kadejak vrzga a klepe. Preto tam ten plech nedavam
Obcas dela randal ulozenie pruzin, hlavne ak vyhrdzavie ten plech co je hore na gume a potom to kadejak vrzga a klepe. Preto tam ten plech nedavam
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Když jsem měl na autě ještě uříznutý pružiny, tak mi to taky mlátilo při přejezdu větších nerovností. Zjistil jsem, že rachot dělala pružina, když vypadávala nahoře z misky a opětovně se do ní vracela. Byly nasazený uříznutou stranou nahoru. Když jsem je otočil uříznutým dolu, vršek krásně držel nasazenej v misce a už to nevydalo ani hlásku.Majo píše:Obcas dela randal ulozenie pruzin, hlavne ak vyhrdzavie ten plech co je hore na gume a potom to kadejak vrzga a klepe. Preto tam ten plech nedavam