Asfaltovanie podvozku
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Asfaltovanie podvozku
V pivnici som nasiel tuto bandasku - asfaltovy penetracny nater, ako zaklad pred napalovanim lepenky. Kedze zbyla cela pixla, a davnejsie som dostal doporucenie vymazat si vnutorny priestor kolies (blatniky z vnutra???) nejakou hmotou, mam teraz otazku, ci je toto vhodne na dany ucel?
P.S. o ten podvozok ako je to v nazve ani tak nejde, velky zvdihak nemam, skor tie kolesa ma zaujimaju...
P.S. o ten podvozok ako je to v nazve ani tak nejde, velky zvdihak nemam, skor tie kolesa ma zaujimaju...
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
A co by ste konkretne odporucali kupit na "konzervovanie" tohoto:
http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/24/21/33.jpg
ja neviem ako sa to vola. Tam to cierne pozadie. To co ma danny tady biilee:
http://samaratuning.wz.cz/obrazky/velke/108.jpg
http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/24/21/33.jpg
ja neviem ako sa to vola. Tam to cierne pozadie. To co ma danny tady biilee:
http://samaratuning.wz.cz/obrazky/velke/108.jpg
Body 930 - Čierny tixotropný material na báze kaučuku a asfaltu. Má veľmi dobrú priľnavosť a elasticitu. Nedá sa lakovať. Len na spodné časti automobilou, ktoré chráni proti korózii, hluku a nárazom kamienkov. Schne cca 5min pri 20°C
-alebo-
Body 950 - Izolačná a protihluková hmota na báze kaučuku. Je vhodná k vonkajšiemu aj vnútornemu použitiu príp. na ochranu podvozku. Rýchlo schne a po zaschnutí zostáva elastická s veľmi dobrou priľnavosťou. Je prelakovateľná.
-alebo-
Body 950 - Izolačná a protihluková hmota na báze kaučuku. Je vhodná k vonkajšiemu aj vnútornemu použitiu príp. na ochranu podvozku. Rýchlo schne a po zaschnutí zostáva elastická s veľmi dobrou priľnavosťou. Je prelakovateľná.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Podle typu toho bodycka nevim, ale meli sme cerny a to je pekne nahovno. Smylo se to dokonale. I puvodni gumoasfalt, nebo co to tam bylo, tam drzi doted ... Ted sme zkusili sedy Body, tak uvidime.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
Podle mě asfaltové nátěry na spodky aut musí v sobě mít inhibitory koroze, jinak to nefunguje. Takže náhražky určené na střechy asi nebrat.....
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam podvozok nastriekaný Rezistinom a zatiaľ nie je problém.
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
ja to ředil normalnim benzinem a nikdy to neztvrdlo
jinak na spodek byh doporučil to Body 950,ja to tim udelal a pak jsem to vzal střibrnym natěrem na střechy myslim že se to jmenovalo Aluna,ted nevim jak se to jmenuje a krasne se to da omejt nedrži se na tom blato nic
jinak na spodek byh doporučil to Body 950,ja to tim udelal a pak jsem to vzal střibrnym natěrem na střechy myslim že se to jmenovalo Aluna,ted nevim jak se to jmenuje a krasne se to da omejt nedrži se na tom blato nic
Mno a už je po bastlu,ať jsou mu hutě lehké.
ja budu davat na podvozek Body 932 - Tixotropní izolační hmota na bázi umělých pryskyřic, kaučuku, asfaltu a vosku k ochraně proti hluku, korozi a mechanickému poškození podvozku. Nanáší se stříkací pistolí nebo štětcem na nazákladovaný povrch nebo na staré asfaltové nátěry. Ředí se 20-30% Nitro ředidlem. Schne rychle, nepraská, dobře vyplňuje póry a zůstává elastická v teplotách od -20oC do +60oC. Nedá se lakovat, protože obsahuje asfalt a vosk.
ten sedej body 910 co se da prestrikat mi majo na podvozek nedoporucoval
ten sedej body 910 co se da prestrikat mi majo na podvozek nedoporucoval
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009