Mnichovo Hradiště v Autosport&Tuningu
Moderátor: Moderátoři
Mnichovo Hradiště v Autosport&Tuningu
Tak se mi dostal do ruky A&T 7/2008. Nevim, jestli už je na stáncích, ale já už ho mám doma. A hádejte co je v něm. Reportáž o našem srazu. Nějaký povídání a jeden a půl stránky fotek. Je tam nafocenej Turbožigi(zase ), moje fáro s xenonama , Myšo, Majo, Atex a i Tommelova pixla se tam vešla . Je tam i několik dalších, ale ty podle aut nebo ani jmen neznám. Takže všichni koukejte od zejtra oblejhat trafiky a ptát se po novym čísle Autosport&Tuningu!!!
Není tech smajlíků moc
Není tech smajlíků moc
- Michal Pokorný
Obchod nie je kniznicaMichal Pokorný píše:Eh, takový dotaz - ten časopis se prodává zabelený ve folii nebo ne ?
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem obešel 4 benzinky a nic , ale na dvouch mě ho prej schovaj jak bude
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem teď psal kámošovi na pumpu a nic. Uvidíme, jestli zejtra dojde
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Prectu, ale vsechno nekupuju Tech casaku tady mam po kokot a po jednom precteni pro ne nevidim vyuziti, tak protoPája píše:To Malda: Toho asi v životě moc timhle stylem nepřečteš, viď?
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Michal Pokorný