plasty v interiéru...
Moderátor: Moderátoři
plasty v interiéru...
Ahoj! Zdravím Vás všechny. Zajímalo by mě, zda máte někdo praktické zkušenosti s opravou popraskaných a rozbitých plastů v zadní části vozu. Jistě je to problém všechn Nivek vzhledem ke kvalitě tohoto výrobku... Jak jste je vyměnili (nemyslím za nové, protože to je z bláta do louže...), nebo čím a jak jste je nahradili. Díky za odpovědi!
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Luděk Ondrůch: tak to je jednoduchý jak facka, hned mám námět na zájmovou činnost v parných letních dnech - spravím plasty a ještě se sjedu výpary z epoxidu...
Btw: laminovací souprava se dá velmi lehce vygůglit, po zadání query do Seznamu vyjela celá stránka...
Ještě dotaz na zkušenosti: je asi lepší, když mám ten plast popraskanej někde v rohu - konkrétně je to spodní roh bočního plastu v kufru u Nivy - tak je asi šikovnější si tu skelnou tkaninu nastříhat na proužky, který se tam pak líp nakladou do toho epoxidu, žejo...
Btw: laminovací souprava se dá velmi lehce vygůglit, po zadání query do Seznamu vyjela celá stránka...
Ještě dotaz na zkušenosti: je asi lepší, když mám ten plast popraskanej někde v rohu - konkrétně je to spodní roh bočního plastu v kufru u Nivy - tak je asi šikovnější si tu skelnou tkaninu nastříhat na proužky, který se tam pak líp nakladou do toho epoxidu, žejo...
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
bych řekl, že koberec nalepit je dobré jen k tomu, že budeš mít zase jen kousek absorbéru na mokro a na bordel navíc.Jena píše:Aha. No zdá se mně lepší tam dat ten plech a na ten pak nalepit koberec... Bude to fortelný a napořáď. Nemusí se použít nerez plech, ale určitě bude stačit pozink.
tel : 608048480
http://www.oleje-klatovy.cz
http://www.oleje-klatovy.cz
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak.Radek píše:je asi lepší, když mám ten plast popraskanej někde v rohu - konkrétně je to spodní roh bočního plastu v kufru u Nivy - tak je asi šikovnější si tu skelnou tkaninu nastříhat na proužky, který se tam pak líp nakladou do toho epoxidu, žejo...
Pokut na to nespěcháš tak se připomeň před Jedovnicí, věnuji ti za pár piv jak tkaninu i pryskyřici.
VAZ 1117