schema VAZ 2107

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
lamboy

schema VAZ 2107

Příspěvek od lamboy »

ahojky lidičky....Mam problem potřeboval bych sehnat dokumentaci na rozvod elektr...Na ladu 2107 začala me zlobit třeba sama troubí nebo když dam spatecku uplně vypne a to sami kdyz zapnu vetrak tak taky motor vypne...Predešm moc díky
Naposledy upravil(a) lamboy dne sob kvě 17, 2008 19:03, celkem upraveno 1 x.
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

tyhle závady jsou docela divoké, počkej si na vyjádření našeho boha přes elektro Sašy nebo jeho slabšího konkurenta Kolaloky. Ty závady co píšeš-jeden expert tady z fóra má namontované v kabině světýlka, které když zapneš, motor zdechne-nevím už co je příčinou, snad že vzal + od kabelu na cívku :roll: :lol:
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Tož nekvalitně ofocené schéma jsem ti poslal na mail, ale na vizi potenciální závady bych potřeboval buď křišťálovou kouli nebo Sašův mozek :mrgreen: . Mrknul bych na kontakt klaksonu ve volantu a na svazky v plastech kolem hřídele volantu, jestli jsou správně uloženy a nepoškozeny, mrkni jak to vypadá kolem spínače zpětných světel, jestli dráty co vedou k němu nejsou pod kobercem poškozeny a zkontroluj pera v pojistkovce jestli se nehejbají vlivem vypálení.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Tak to je docela haluz. S tímto bych být tebou radši ani nejezdil, abys nedopadnul takhle :violent3:

Prvně bych prošel kompletně celou elektroinstalaci. Důkladně prohlédnul a rozpletl kabelové svazky, jestli někde nejsou dráty prodřené. Pak to může probíjet/zkratovat mezi různými obvody. Podívej se i na dráty pod palubovkou. Zejména kolem hřídele řízení. Taky bych se být tebou podíval na pojistkovku. Někdy v ní díky vlhkosti můžou vyhnít cestičky na plošňáku. Každopádně to chce trpělivost pečlivost a postupovat systematicky. Odpojovat postupně obvody, a hlavně měřit, měřit, měřit, ....
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
lamboy

Příspěvek od lamboy »

Já vám vše moc děkuji za radu.Ale jak na to koukam co píšete to nebude sranda,ale budu si muset poradit..ladušku mám teprve od listopadu a jizda v ní je docela v poho.A taky jsem si na to auto docela zvikl,tak že to budu muset udělat,ten motor ma 60 000 Km Tak že si myslim že oprava za to stojí je fakt ýe je na ní i dost prace co se týče vaření ale to už není takovej problém...Tak ještě jednou díky za radu :D :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrická soustava“