Pořádný žárovky
Moderátor: Moderátoři
Pořádný žárovky
Tak včera jsem jel s 2105kou z Humpolce do Třebíče. Jak mě štvali všichni s těma pitomejma xenonama - já byl normálně slepej než jsem dojel domů, ty žiga hovno svítí s normálníma H4, lidi poraďte co sedí do normální paty za "normální" prachy co by svítilo o něco líp.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nemam s tim teda zkušenosti, ale co jsem tal pročítal jedno polský forum, tak Philipsky byly kolektivně posouzený jako nic moc....... Osramky si chválili , dokonce i tungsram (to se eště dělá?)Yellow01 píše:.....Osobně doporučuju značku Osram nebo Phillips.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Žíga svítí dobře i s asymetrama, jen to musí být dobře seřízené, bez přechodových odporů a s dobrými nevyrezlými parabolami, zevnitř nezaprášenými, nejlépe PAL. Wesem a podobné jsou na nic, dokonce ani originální nejsou tak dobré.
Halogenky starší 2 let se doporučují vyměnit, zvláště když za jízdy svítí nepřetržitě. Nedělám to, ale doporučuje se to.
Halogenky starší 2 let se doporučují vyměnit, zvláště když za jízdy svítí nepřetržitě. Nedělám to, ale doporučuje se to.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Žárovky s větší svítivostí jsou většinou na úkor životnosti. Osram jako solidní výrobce to na své silverstary i píše. Ještě se to dá u těch o 20-30% (ty mám já, od Philipse), ty vydrží celkem normálně. Jinak každá halogenová žárovka jak stárne, tak se jí tenčí vlákno (nebo spíš hrbolatí) a klesá svítivost.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
- Stanley__001x
Máme 04, která má stejný světla jako 05 a stěžovat si nemůžu, neznám moc aut dvacet let starých který svítí stějně jako hranaťák, před rokem jsme kupovali nová ruská světla místo 21let starých palů a rozdíl byl tak o třicet procent +. Záleží na čistotě, žárovkách a taky seřízení. Jednou se taky po*ral ten štelovač vejšky a pak ty světla padli. Možná to bude tím...Miči píše:Tak včera jsem jel s 2105kou z Humpolce do Třebíče. Jak mě štvali všichni s těma pitomejma xenonama - já byl normálně slepej než jsem dojel domů, ty žiga hovno svítí s normálníma H4, lidi poraďte co sedí do normální paty za "normální" prachy co by svítilo o něco líp.
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
Ale já neříkám, že žigo svítí špatně jako špatně úplně, jenomže za normálního stavu - tj.obyčejný žárovky atd.. vás do očí prostě ty xenony přesvítí, určitě víte co myslím.. Jinak na tom autě je většina věcí kaput, ale světla čistý jsou a dokonce elektronika taky není úplně v pr.. no každopádně s tím hodlám něco udělat, páč na tom co dávám do kupy budou muset bejt minimálně lepší žárovky jinak mě z toho trefí pepka...a jestli mě budou ty pitomci co maj úmyslně xenony seřízený na oslňování dlouho srát tak tam přijde rampa halogenů (nárazník nám na to poskytuje dost prostoru!!!, a šťáva se na pořádnej záblesk taky najde )
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To bys taky byl vůl, kdyby jsi si na ty tvoje šajny stěžoval.... Byl jsem tim vezen potmě a to jsem valil bulvy,, fakt mu to svítí naprosto parádně...Stanley__001x píše: Máme 04, která má stejný světla jako 05 a stěžovat si nemůžu...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Já jsem loni od Ježíška obdržel tyto žárovky Philips: tady a nebo tady a jsem naprosto spokojený. I když jsem je dal do vyrezlých parabol, auto svítilo asi 3x tolik. Když jsem pak osadil do nových světel, tak skoro šok. Jel jsem nocí a viděl!!! Mají velmi příjemnou barvu světla. Nejsou modré, ale příjemně bílé. Taky trošku jinou geometrii paprsku, takže potkávací světla svítí víc do šířky. Životnost je o něco kratší než u standartu, resp. než u LongLifu, ale za ten výkon to myslím stojí. Na stránkách se o tom výrobce i zmiňuje.