Stredovy krouzek

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Atex
Kontaktovat uživatele:

Stredovy krouzek

Příspěvek od Atex »

chci se zeptat na stredovy krouzek mezi kolem a nabojem resp. bubnem. .
musi tam byt nebo nemusi? ja osobne myslim ze ano, ale setkal sem se s mnoha lidmi kteri mi tvrdi a maji to na autech bez tech krouzku.. napr. distancni podlozky bez krouzku apod..
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

Když tam dáš jen po jednom, tak se nic nestane, ale každé takovéto rozšíření má za následek větší namáhaní ložisek. Takže je jen na tobě, jestli zbytečně chceš víc ničit zadní nápravu... :wink:
Atex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atex »

ale mne jde o to jestli kolo drzi na svem miste tak jak ma, melo by to tam byt kvuli jisteni nebo neco ne? jase.. lepe se s nim nasazuje kolo, ale kvuli toho tam prece jen asi neni..
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu

Lada 2106, 2006 - 2013 Konec

Bratrstvo Vana Tallinn
rosta

Příspěvek od rosta »

ten kroužek středí kolo a přenáší zatížení takže funkci má
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo »

rosta píše:ten kroužek středí kolo a přenáší zatížení takže funkci má
Ale asi jenom na některých autech, protože 04, 05 a 07ky mají středící díry v discích větší, aby se tam vlezly okrasné středy a ty když tam nejsou, tak se tam nic středit nemůže.
Malda

Příspěvek od Malda »

No asi by se nemelo nic stat. Taky ho tam ted mit nebudu a nehodlam aby mi to nekde upadlo :) Mel by tam bejt ciste jen kvuli nasazovani. Kdyz uz ste u toho zatizeni, tak ve chvili, kdy by se to oprelo na stredu, by byly srouby namahany strihem a na to uz je odbornik Majo :mrgreen:
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“