1700 s karbecom da sa to
Moderátor: Moderátoři
1700 s karbecom da sa to
Mam 1700 ale nič ku nej da sa tam dat karbec ak ano tak s čoho tam dat karbec. A ako je to s rozdelovačom? čo treba všetko prerobit?
-
- Kontaktovat uživatele:
Uz to tu bolo x krat pisane. Vymenit sacie a vyfukove z karburatorovej verzie. Dat dole drziak cievok a namontovat tam palivove cerpadlo. Vybrat ten hlinikovy stupel a dat tam rozdelovac. Hlinikovy natrubok na hadicu co ide do chladica tak na nej cidlo teploty. To ti tam bude na dve veci tak bud to tam nechas alebo ked tam nie je tak zaslepit dieru alebo vymenit za klasicke. Prehodit prsia aj remenicu z klasiky. Nie je to nutne ale potom nevies nastavit predstih lebo tam nemas tie risky. Aby to dobre slapalo tak je nutne upravit odstredivku v rozdelovaci lebo to ma vyssi kompresny pomer.
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
[quote="Trevor"]Uz to tu bolo x krat pisane. Vymenit sacie a vyfukove z karburatorovej verzie. Dat dole drziak cievok a namontovat tam palivove cerpadlo. Vybrat ten hlinikovy stupel a dat tam rozdelovac. Hlinikovy natrubok na hadicu co ide do chladica tak na nej cidlo teploty. To ti tam bude na dve veci tak bud to tam nechas alebo ked tam nie je tak zaslepit dieru alebo vymenit za klasicke. Prehodit prsia aj remenicu z klasiky. Nie je to nutne ale potom nevies nastavit predstih lebo tam nemas tie risky. Aby to dobre slapalo tak je nutne upravit odstredivku v rozdelovaci lebo to ma vyssi kompresny pomer.[/q
Dik moc za radu a sory ze som s tym zas otravoval.
Dik moc za radu a sory ze som s tym zas otravoval.