Elektricke otvaranie zadnej kapoty 05/07
Moderátor: Moderátoři
Elektricke otvaranie zadnej kapoty 05/07
Tak a mam to.
Jeden motorcek centralu
medene lanko
kus kablu
spinac.
Dodam foto a bude to vsio snad jasne. Plusovu cast kablu som viedol az do predu pekne v originalnom zvazku ako ide aj osvetlenie EC/kufra (kapota) az po hruby zvazok popri pravom podbehu. Na jeden koniec spinaca som dotiahol onen spomynany kabel a na druhy kontakt spinaca som dotiahol plus co mam tahane z autoradia. (Aj preto, ze tam je vcelku prudovy naraz a autoradio ma poistku i s zapalovacom - cize silnejsiu)
Co sa tyka namontovania motorceka, tak isiel na sikmu cast vyztuhy kapoty, otvaraci mechanizmus som prevrtal v mieste obalu a posuvacieho jazycku a tade previedol cast medeneho lanka. Na posuvnej kolajnici som nastavil napnutie pre spravny chod a otvaranie a bolo hotovo.
Jeden motorcek centralu
medene lanko
kus kablu
spinac.
Dodam foto a bude to vsio snad jasne. Plusovu cast kablu som viedol az do predu pekne v originalnom zvazku ako ide aj osvetlenie EC/kufra (kapota) az po hruby zvazok popri pravom podbehu. Na jeden koniec spinaca som dotiahol onen spomynany kabel a na druhy kontakt spinaca som dotiahol plus co mam tahane z autoradia. (Aj preto, ze tam je vcelku prudovy naraz a autoradio ma poistku i s zapalovacom - cize silnejsiu)
Co sa tyka namontovania motorceka, tak isiel na sikmu cast vyztuhy kapoty, otvaraci mechanizmus som prevrtal v mieste obalu a posuvacieho jazycku a tade previedol cast medeneho lanka. Na posuvnej kolajnici som nastavil napnutie pre spravny chod a otvaranie a bolo hotovo.
VAZ 2107 ... kdyz milujes, neni co resit 

keby si ho napojil na central, otvaral by sa ti kufor pri odomykani auta! Leda, ze mas dva dialkovo riadene okruhy. A motorcek som dostal .. ak mas nejakeho kamosa v autoservise .. urcite tam maju pouzite pochadzane
Mozem napisat aj spinacie farby .. je to na vsetkcyh co som zatial stretol rovnake.

capodrak .. provedeni neni sileny naschval .. ale aku vrtacka a vrtak proste odmietli prevrtat otvaraci jazycek .. tak som musel vymyslat ine nez tiahlo a dal som tam teda ten medeny drat. Mysovi sa to podarilo prevrtat, ale ak si spravne pamatam zrusil dva vrtaky.