volnobeh u 1,7i
Moderátor: Moderátoři
volnobeh u 1,7i
preco motor skape? preco neudrzi volnobeh?
teraz sme to robili s trevorom nestatny som
teraz sme to robili s trevorom nestatny som
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: volnobeh u 1,7i
U neznameho motoru musis promerit vsechna cidla. Ale zacni u krokoveho motorku pridavneho vzduchu, tam muze byt nejpravdepodobnejsi pricina. Jestli ten nebeha, volnobeh se neudrzi. Najdes ho na predni casi vstrikovace nalevo ve smeru jizdy. W.čmelák píše:preco motor skape? preco neudrzi volnobeh?
-
- Kontaktovat uživatele:
Len upresnim. Servo volnobehu som menil daval som tam aj druhe ale neviem ze ci to moze byt ty tazko povedat. Ked sa da noha z plynu dole tak ako klesaju otacky tak ich pusti velmi nizko. Az ho zacne trhat obcas sa spameta a vrati ich na cca 800-900 a vtedy ide v pohode ale dost casto to v proste spake. Sice ma to ma snahu ist ale ako keby ho nieco mylilo.
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
-
- Kontaktovat uživatele:
Praveze som mal pocit ze to zacne robit pri teplom motore ale neviem to s istotou povedat.Wolf píše:Kdyz to takhle pujde dal, dojdeme k lambde, ale ta je draha . Dela to u tepleho i studeneho motoru ? W.
Lambda mi napadla tiez lebo co spominali ludia s BMM tak zla lamba a zdochynal motor. Ale vcera som precital skoro celu knizku k ten 17i a s volnobehom nebolo spajana.
Na druhu stranu nieco predsa natom moze mat lebo ked som dal diagnostiku tak po kode 12 to zacalo davat nieco 4 ale dalej som to uz nebol chopny rozlisit. Ked som potom pozeral ten zoznam kodov tak nieco 4x je vraj chudobna alebo bohata zmes takze neviem.
Pepa dik za typ Ako tak nadtym rozmyslam tak neviem ci si ten jebo nemysli ze brzdis motorom a odpoji vstrekovanie a potom ked sa spameta tak je uz neskoro
Inak cmelo ta lada z ktorej ma icko majo tak ta mala ujebany ten snimac rychlosti a tam sa volnobeh ako choval ?
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
-
- Kontaktovat uživatele:
I kdyz Ti nechci kazit radost z noveho poznatku pamatuj na to, ze snimac podtlaku v sacim potrubi a snimac skrtici klaky jsou v jakesi symbioze a v pripade poruchy nektereho z nich jsou jeho chybejici nebo chybne hodnoty nahrazovany, ci doplnovany tim druhym. W.čmelák píše:no takze mam nove poznatky
odpojil som cidlo na klapke teraz ma volnobeh okolo 1000 ci je teply a ci je studeny takze to cidlo bude asi vadne