No videl jsem, ale nespokojilo mne to. Je to po duchodci tak je to takove ne uplne obouchane, ale sramy tam jsou. Stran koroze tak tu a tam naznaky, banalitky. Spodek jsem ani neprohlizel stejne tak ani motor jsem neposlouchal neb mne to proste neoslovilo, no. Tak nejak jsem si vysnil karu ve stavu jak ma Valda coz se nekonalo. Nefotil jsem tak jsou fotky na Jirim.
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Křečík Barbuška píše:No videl jsem, ale nespokojilo mne to. Je to po duchodci tak je to takove ne uplne obouchane, ale sramy tam jsou. Stran koroze tak tu a tam naznaky, banalitky. Spodek jsem ani neprohlizel stejne tak ani motor jsem neposlouchal neb mne to proste neoslovilo, no. Tak nejak jsem si vysnil karu ve stavu jak ma Valda coz se nekonalo. Nefotil jsem tak jsou fotky na Jirim.
Tak fotky nejsou a nebudou, Prioru si odvezl nějaký fajnšmekr mimo LK, který umí ocenit kvalitu. K panu N. přivezl 2111 na STK a zamiloval se do Priory - tak mu jí pan N. nechal a místo toho mu zůstala "na dvoře". STK tedy t.č. nemá (=propadlá), dále již nechám mluvit samotného mistra:
pan N. píše:
Není tak špatná má najeto asi 90 000 km ale má to propadlou stk, barva zelená metalíza. Cena bude nízká, zase asi dohodou, tak když někdo bude mít zájem, je to tady.
Řadu 110 či Prjoru bych bral, ale jen a pouze v opravdu pěkném stavu s málo najetými km a co se týče řady 110 tak pouze s posilovačem řízení, proto jsou pro mě důležité údaje r.v. a počet naj.km. R.V je důležitý zejména u řady 110 poněvadž s posilovačem řízení je jich jako šafránu a pravděpodobnost, že člověk narazí na něco takového vzhledem ke stáří aj. je velmi malá. Spíš to vidím, že si budu muset počkat na Kalinu 2 či Grantu na to "domácí ježdění".
Tak na tu 111 se jedu zítra podívat a cena symbolická je to 1.6 8v bez tazneho 1.majitel kdybych ji nevzal tak zítra sem nebo na fb fórum dám foto a popis vozu i s cenou