Čau, tak ja mám(aspoň z ľudí na tomto fóre

) prvú Vestu sedan(dovezené boli vo februári a ja som ju kúpil v apríli). Čiže moja má už tieto procedúry za sebou. Asi tiež prvá na tomto fóre.

Radšej som tam poslal manželku(však ona na nej teraz jazdí najviac)

No a emisná prešla bez najmenších problémov. A na STK som ju poctivo pripravil. Pravidelný servis, deň pred skontrolovaná výbava, osvetlenie, dofúkaná rezerva, vyleštené všetky znaky LADA

,.... A to tiež prešlo v pohode. Len technik mal nejaké "problémy" s brzdami, že brzdia dobre, ale neskoro

.Tak tam s tým pošaškoval a všetko bolo OK a mám dva roky pokoj. Čiže kvôli tým brzdám by som odporúčal(aspoň tým čo bežne nebrzdia prudšie) pred STK pár krát pobrzdiť prudšie nech sa rozbehajú... No a samozrejme si pred STK treba všetko skontrolovať, čo treba, tak vymeniť, dofúkať dotiahnuť,...
A ozaj, naštudujte si kde sa nachádza VIN!!! Lebo na mojej bielej technik nevedel kde sa nachádza.

Manželka mala kamoša na telefóne(mňa), tak som jej povedal, že na pravom B stĺpiku. A technik, že to VIN na tej nálepke neplatí, že to musí byť vyrazené do plechu.

Tak som jej povedal nech otvorí poriadne oči, že pri tej nálepke je vyrazené! Na tej bielej je ho fakt blbo vidno, ja som ho tam tiež hneď nevidel, keď som ju kúpil.

Až po podrobnom preskúmaní terénu som ho našiel.

No vidíte, technici na STK nevedia ani kde má Lada VIN, tak ako nám chcú tvrdiť, že čo máme na aute originál a čo dorobené/vymenené...

Prajem veľa úspechov na STK/EK všetkým ktorý pôjdu v najbližšom čase na tieto zbytočnosti. Pokiaľ ste sa o auto vzorne starali nie je sa čoho báť, však je to nové auto a je to Lada(Lacné A Dobré Auto)!