Zimné pneumatiky
Moderátor: Moderátoři
Zimné pneumatiky
Zdravim prosím poraďte mi aké zimné pneumatiky kúpiť na Ladu Vestu sw CROSS niečo lacnejšie nedostal som sa ešte pod cenu 130€. Za kus.Ak zohnal niekto lacnejšie poprosím info.Dakujem
Re: Zimné pneumatiky
Nevymyslaj 185/65/R15 a 195/55/R16 su bezne kolesa
Myslím, že má 17" alu na ktoré chce asi prezuť.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
buď si kúpiš lacné, alebo dobré...
Za mňa Nokian WR D4
Za mňa Nokian WR D4
Presne tak ako píše grafi2. Moc sa nedá zohnať dobré a zároveň aj lacné gumy. Niekedy síce zoženieš aj s kvalitných o niečo lacnejšie, ale to býva väčšinou preto, lebo sú už minimálne rok staré a tým pádom aj starší model... Takže, keď si už investoval do toho až si kúpiš Vestu SW cross, tak radšej nevymýšľaj s čo najlacnejšími gumami(lebo sa s nimi môžeš niekde vyvrátiť a máš ušetrené ) a už vôbec nešpekuluj s iným rozmerom(pokiaľ by si tie gumy kupoval aj s diskami) lebo to auto je celé(vrátane výšky) nastavené na tento konkrétny typ gúm ktoré máš teraz a keby si dal iné, tak sa ti môže auto znížiť(čo v zime nie je dobré) prípadne ti bude ukazovať inú rýchlosť ako ide v skutočnosti.... Ja by som s nákupom ešte počkal aspoň 1-2 mesiace, potom budú aj nejaké akcie... A potom si pozri nejaké testy.... a nájdi si tam niečo z tých lepších a potom si tu konkrétnu gumu pozri napr. cez heureku, že kde ju majú za akú cenu... a určite nájdeš taký "zlatý stred" čiže aj cena celkom dobrá aj kvalita. Len si daj pozor(ako som písal hore) až nekúpiš niečo lacné ale zlé... Treba len hľadať a určite nájdeš niečo kvalitné a za dobrú cenu. Ale kvalitné sa dajú zohnať aj okolo 100-120€/kus.
Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )
Chod za predajcom nech ti dá aj zimne gumy veď to sa dáva zadarmo k autu .mike040 píše:Zdravim prosím poraďte mi aké zimné pneumatiky kúpiť na Ladu Vestu sw CROSS niečo lacnejšie nedostal som sa ešte pod cenu 130€. Za kus.Ak zohnal niekto lacnejšie poprosím info.Dakujem
Lada Vesta sw cross lux
Dlhodobo používam Goodride SW 608. Na Crossku obúvam v zime 205/60/16 dajú sa kúpiť za 40€, a sú fakt dobré. Zatiaľ som sa vyhrabal zo všetkých závejov a veľmi dobre držia stopu a brzdia na zasnežených cestách.
Jajo: už sem prosím nepleť obvod pneumatík. Ak obuješ na auto alternatívy, ktoré máš v TP, tak máš zaručené, že tachometer bude fungovať správne.
Jajo: už sem prosím nepleť obvod pneumatík. Ak obuješ na auto alternatívy, ktoré máš v TP, tak máš zaručené, že tachometer bude fungovať správne.
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Dnes...a vlastne ani nikdy predtym sa nic nedavalo zadarmoLeo123 píše:Chod za predajcom nech ti dá aj zimne gumy veď to sa dáva zadarmo k autu .mike040 píše:Zdravim prosím poraďte mi aké zimné pneumatiky kúpiť na Ladu Vestu sw CROSS niečo lacnejšie nedostal som sa ešte pod cenu 130€. Za kus.Ak zohnal niekto lacnejšie poprosím info.Dakujem
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Akonáhle zaplatíš, už ťaháš len za kratší koniec.Leo123 píše:Záleží na dohode
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Za 165e som kúpil všetky 4. Zn SAVA a nedám na ne dopustiť. Už majú 2 zimy za sebou. Stačí trošku pozerať na internete. Aj na heuréke.
ticho lieči
Tak napis nazov pneumatiky a rozmery.
Jen doufam, ze ten badride si uz nikdo dalsi nekoupil
https://www.pneumatiky.cz/test-zimnich- ... ld-2017-t4
Ja sem na tu znacku nejak nedavno narazil, tak mi to nedalo. Zjevne vyborna pneumatika, vyborne hodnocena uzivateli za nejvic usetrenych penez
https://www.pneumatiky.cz/test-zimnich- ... ld-2017-t4
Ja sem na tu znacku nejak nedavno narazil, tak mi to nedalo. Zjevne vyborna pneumatika, vyborne hodnocena uzivateli za nejvic usetrenych penez
VAZ 2104 1.3 1989
na čínách jezdí hromada lidí, já sám mám na Vestě také čínské gumy. Zimy nejsou, co bejvaly a lepší nové číny než 6 a více let staré značkové pneumatiky, které jsou běžně vidět na mnoha vozidlech. S Goodride zkušenosti nemám, ale mnoho čínských značek dosahuje slušný standart a hlavně v celoročním provedení se jejich nákup vyplatí a za 4 roky, kdy jakákoliv pneumatika začíná ztrácet svoje vlastnosti, se prostě vyhodí a koupí nová. Konkrétně lidem s menším ročním kilometrovým nájezdem můžu doporučit..................