Palivové čerpadlo
Moderátor: Moderátoři
- Fišer Jiří
Palivové čerpadlo
Tak se ohlížím pomalu po novém palivové čerpadlem. Né že by přestal plnit svou funkci, ale v horní části, kde je přívod paliva, tak mi přes takový plastový domeček prolíná benzín. Zkoušel jsem to zalepit a nepomohlo. Tak to budu muset celé vyměnit Koukal jsem, že to není levná záležitost, tak jsem se chtěl poohlédnout, jestli bych nesehnal levněji přes Volšenkova,jestli ještě dováží. Před čtyřmi roky mi přivezl přední sklo za 1600Kč z Ruska. Není s ním někdo v poslední době v kontaktu?
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život
Re: Palivové čerpadlo
Asi máš na mysli Vašenkova....
Je tu o něm i téma, stačí použít vyhledávání....
https://forum.ladaklub.com/viewtopic.ph ... ov#p444738
Co vím tak jezdíval na jarní sraz na letiště u MH, ale nějak si neuvědomuji zda byl loni.
Je tu o něm i téma, stačí použít vyhledávání....
https://forum.ladaklub.com/viewtopic.ph ... ov#p444738
Co vím tak jezdíval na jarní sraz na letiště u MH, ale nějak si neuvědomuji zda byl loni.
®; Člen LKCS
- Fišer Jiří
Tak Vašenkovi(už jsem to napsal správně ) jsem se nedovolal Nemáte někdo kontakt na spolehlivý server,kde bych sehnal požadovný náhradní díl?Když nebude jiná možnost budu muset koupit z Čech drahý Zkoušel jsem na facebooku ještě produkty z Ruska,ale zatím se mi neozvali.Tak kdyby jste někdo věděli,dík za info.
- Přílohy
-
- IMG_20190417_171803.jpg (7.38 KiB) Zobrazeno 639 x
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život
Nemáš představu, kolik ten domeček v Čechách stojí peněz?!
Mě to smrdí už půl roku, nejde otevřít pravé okno, svítí lamba, výfuk durch, technická na krku, myslím, že se s Priorou budu loučit...
Díky za odpověď.
Mě to smrdí už půl roku, nejde otevřít pravé okno, svítí lamba, výfuk durch, technická na krku, myslím, že se s Priorou budu loučit...
Díky za odpověď.
- Křečík Barbuška
A co to teda vlastně stojí? Řeknu to asi blbě, ale pokud to potřebuju tak to koupím, ne?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107