Ahoj Kluci
za zeptání nic nedám... objevil jsem jeden zapomenutý, odložený Žigulík, který zase není po technické stránce úplně marný... no a tak jak čas plynul, tak přišel o doklady, značky...
Tak že nevíte náhodou o nějakém vraku s doklady?
Případně, pokud neseženu, tak možná i lepší varianta...máme další stroj na závody v bahně na zimním sraze, jupí!
Doklady 2101
Moderátor: Moderátoři
- premek.fadrny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doklady 2101
Anebo pokud za to ten zapomenutý Žigulík stojí, tak na Véčka.
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
- premek.fadrny
- Kontaktovat uživatele:
Žigulda díky ukvapenosti majitele nakonec přišel i o plechovou "možnost" dostat se na V
No a kluci tady vedle z vesnice měli jednu shnilotinu s doklady, tak jsem nějako počítal, ale přepočítal jsem se, shnilotina v létě skončila ve sběru a doklady s ní, škoda.
Třeba to někoho bude motivovat, investoval bych tak 2tis, co myslíte, nevíte o něčem?
Samo nehoří úplně, Žiguldu musím nejdřív zkulturnit a to myslím nepořídím dřív než na jaře, ale tak nějak třeba o něčem víte, co se rýsuje, že z něho už nic nebude a třeba by jsme to přes zimu mohli nějako pořešit.
No a kluci tady vedle z vesnice měli jednu shnilotinu s doklady, tak jsem nějako počítal, ale přepočítal jsem se, shnilotina v létě skončila ve sběru a doklady s ní, škoda.
Třeba to někoho bude motivovat, investoval bych tak 2tis, co myslíte, nevíte o něčem?
Samo nehoří úplně, Žiguldu musím nejdřív zkulturnit a to myslím nepořídím dřív než na jaře, ale tak nějak třeba o něčem víte, co se rýsuje, že z něho už nic nebude a třeba by jsme to přes zimu mohli nějako pořešit.
- premek.fadrny
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Kluci
Tak že vyřešeno, sehnal jsem torzo, tak že děkuji za možnost sdílet neobvyklou poptávku
Přemek
Tak že vyřešeno, sehnal jsem torzo, tak že děkuji za možnost sdílet neobvyklou poptávku
Přemek