Nevim ci sa tu niekto najde ale premna je to taka ptakovina ze som sa musel s vami podelit.

Moderátor: Moderátoři
A jeje, fakt nevím, jak to tehdy dopadlo.Viktor.A píše:A pan mi prave vysvetlil ze ten holub to najskor uz nezvladol, ze akonahle sa takto zastavi tak uz je strateny.
Tak ista mala sanca tam je, ale skor sa pridal k dalsej letke alebo zaparkoval u chovatela dalsieho ci sa pridal k divochom. No aj dravce maju sancu.Teepee píše:A jeje, fakt nevím, jak to tehdy dopadlo.Viktor.A píše:A pan mi prave vysvetlil ze ten holub to najskor uz nezvladol, ze akonahle sa takto zastavi tak uz je strateny.![]()
Tak snad měl i tadyten preťekár štěstí.Viktor.A píše:Tak ista mala sanca tam je, ale skor sa pridal k dalsej letke alebo zaparkoval u chovatela dalsieho ci sa pridal k divochom. No aj dravce maju sancu. Tuto k panovi vraj neaky z rumunska zaparkoval
A teď zpátky k věci.Viktor.A píše:... kto jazdi nakladakom po europe a bol by ochotny zobrat tak 20 holubov v klietkach. Vypustit ich niekde daleko (Praha, Jihlava alebo kludne Nemecko, Rakusko) . Jihlava by bola fajn kedze tam bude aj sutaz....
Třeba by lítali mražený rovnou do hubyLuky píše:Snesli by holoubci -25 ?
Já ochutnal, byli upečení z chovu přímo pro mne a tolik kostiček snad nemá ani kaprLaďuša píše:Třeba by lítali mražený rovnou do hubyLuky píše:Snesli by holoubci -25 ?Přemejšlim, jestli jsem holoubě vůbec někdy ochutnal...
Ja som bezne jedaval, ako som uz vravel starka chovala.valda1971 píše:Já ochutnal, byli upečení z chovu přímo pro mne a tolik kostiček snad nemá ani kaprLaďuša píše:Třeba by lítali mražený rovnou do hubyLuky píše:Snesli by holoubci -25 ?Přemejšlim, jestli jsem holoubě vůbec někdy ochutnal...
Jinak masíčko dobré
Měl jsem dva a byl to jen zákusek