Co říkáte na tento autosalon, který prodává citröeny a od Lady tam má jen jeden prapor? I když pravda, nedávno ho vyměnili.....
Jednou jsem tam zašel a moje otázka na Lady je vcelku rozhodila. Vytáh jsem z nich alespoň 2 prospekty, který dobu hledali v haldě nějakých lejster....
Plzeň - autoservis Plzeň - Letná
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Plzeň - autoservis Plzeň - Letná
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Re: Plzeň - autoservis Plzeň - Letná
To uz samo o sobe znaci, ze tam s dotazem na Ladu clovek moc nepochodi.Laďuša píše:od Lady tam má jen jeden prapor? I když pravda, nedávno ho vyměnili.....
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to ten naproti Baumaxu,tak tam jsem asi před dvěma lety kupoval uzavírací ventil a šroub bohatosti směsi do karbu.Bylo to na objednávku a přivezli to odněkud z Prahy.Myslím že dřív to býval Fiat-Lada servis.Dneska asi většina Ladystů nakupuje buď na Mikulášském náměstí,nebo na vrakárně na Slovanech popřípadě ve Stodě.
LADA 2107 5q LPG "Vasil"
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Ale i tak to není špatnej servis - záleží na koho narazíte, já tuhle sháněl dveře, došli se mrknout do skladu, pak se mnou procházeli katalog s tím, že mi je objednaj. Přehled ten kluk docela měl (rozhodně lepší než chlapík v AM Moto, tam je znalcem spíš pani).
Potřeboval jsem je nejlíp hned a sehnal jsem je nakonec ve Stodu.
Zato tu ale měli vzadu vystavenou pěknou 2112, tmavě zelenou, překvapivě jí ta barva ale sedla. Byla fakt pěkná.
Potřeboval jsem je nejlíp hned a sehnal jsem je nakonec ve Stodu.
Zato tu ale měli vzadu vystavenou pěknou 2112, tmavě zelenou, překvapivě jí ta barva ale sedla. Byla fakt pěkná.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tý zelený 112 jsem si všim. Ale teď už tam asi neni? Sem tam je tam vidět nějaká niva, ale ta mi většinou spíš nepříde jako fungl nová
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás