Zdravím,
po dlhom uvažovaní som sa rozhodol, že tu predložím ponuku repasov a úprav hláv. Ako na klasiku, tak aj predohraby, vrátane 16V motorov, čiže prakticky všetko od 2101 po Vestu.
Co sa týka repasu, ide o nasledujúce úkony:
- čistenie kanálov
- výmena vodítok
- frézovanie sediel
- vystavenie najmenšej prípustnej vole ventil/vodítko
- zabrusovanie ventilov
- osadenie simeringov, nových ventilov, pružín, vahadiel, atd...
- rovnanie dosadacej plochy, prípadne tlakovanie
Upravy hláv obsahujú úkony týkajúce sa repasu, a k tomu navyše:
- frézovanie kanálov
- frézovanie kanálov sacieho potrubia
- spasovanie kanálov sacieho potrubia a hlavy
- spasovanie kanálov výfukových zvodov a hlavy
- úprava ventilov
- dimenzovanie celého systému podla vačkového hriadela a konfigurácie bloku motora
Nebránim sa ani stavbe celého motora.
Dalej ponúkam tzv. "pojazdný Lada servis". To znamená, že po dohode prídem priamo za zákazníkom a riešim problém. Ide hlavne o diagnostiku motora, elektronického systému riadenia motora alebo iné práce, ktoré nevyžadujú zdvihák alebo špeciálne vybavenie, ktoré sa nedá jednoducho preniesť.
Ak má niekto záujem, môže ma kontaktovať cez SZ.
Ladacor - Diagnostika, servis, repas a úpravy hláv
Moderátor: Moderátoři
Ladacor - Diagnostika, servis, repas a úpravy hláv
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Re: Repas a úpravy hláv
Hlava pre budúcu 1,7 z bloku 2106
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
-
Re: Ladacor - Diagnostika, servis, repas a úpravy hláv
Aj v dnešnej dobre sa nájde riešenie ako si navzájom pomôcť k obojstrannej spokojnosti vo vzťahu majiteľ auta a servis.
Týmto chcem reagovať na pomoc od Coryho. Mal som problém s Nivou r.v. 2002, 1.7 MPi. Tu v Rožňave keď mechanici vidia Nivu, tak zďaleka sa otočia a majú hneď plno výhovoriek, prečo to zrovna nemôžu zobrať do servisu a pozrieť...dookola to isté. Nakoniec sa jeden odhodlal, keď zistil, že oprava potrebuje viac času a diagnostiku, tak mi auto vrátil, a že mám skúsiť o týždeň, bude menej roboty. Keď prídeš s Audi, a z vrecka trčia stovky tak ti aj zametajú pred cestou do dielne. Potom mi to jeden známi opravil, tak na 50 %.
Cez fórum som sa spojil s Corym, ten bol ochotný prísť z KE a pozrieť sa na to. Trvalo mu cca 20 min. a auto išlo bez problémov, hneď prišiel na chybu a následne urobil diagnostiku.
Tak toto ma dostalo a ešte existujú ľudia, ktorí sú šikovný a ochotný aj prísť. Vnuklo mi to myšlienku, založiť tu na fóre nejakú tému: "dopyt na opravu s Corym", podľa mňa to bude prínos pre každého užívateľa auta Lada, nemusí sa prosiť nikomu po kadejakých "značkových" servisoch, mechanik príde k nemu domov. Ušetrí čas, energiu a samozrejme aj peniaze, podstatne sa skráti prestoj auta, to je asi najpodstatnejšie. O tom, že sa budujú nové priateľstvá ani písať nemusím. Pre mňa to bola veľmi veľmi pozitívna skúsenosť, v budúcnosti keď budem riešiť nejakú opravu určite sa na neho rád obrátim.
M.R.
Týmto chcem reagovať na pomoc od Coryho. Mal som problém s Nivou r.v. 2002, 1.7 MPi. Tu v Rožňave keď mechanici vidia Nivu, tak zďaleka sa otočia a majú hneď plno výhovoriek, prečo to zrovna nemôžu zobrať do servisu a pozrieť...dookola to isté. Nakoniec sa jeden odhodlal, keď zistil, že oprava potrebuje viac času a diagnostiku, tak mi auto vrátil, a že mám skúsiť o týždeň, bude menej roboty. Keď prídeš s Audi, a z vrecka trčia stovky tak ti aj zametajú pred cestou do dielne. Potom mi to jeden známi opravil, tak na 50 %.
Cez fórum som sa spojil s Corym, ten bol ochotný prísť z KE a pozrieť sa na to. Trvalo mu cca 20 min. a auto išlo bez problémov, hneď prišiel na chybu a následne urobil diagnostiku.
Tak toto ma dostalo a ešte existujú ľudia, ktorí sú šikovný a ochotný aj prísť. Vnuklo mi to myšlienku, založiť tu na fóre nejakú tému: "dopyt na opravu s Corym", podľa mňa to bude prínos pre každého užívateľa auta Lada, nemusí sa prosiť nikomu po kadejakých "značkových" servisoch, mechanik príde k nemu domov. Ušetrí čas, energiu a samozrejme aj peniaze, podstatne sa skráti prestoj auta, to je asi najpodstatnejšie. O tom, že sa budujú nové priateľstvá ani písať nemusím. Pre mňa to bola veľmi veľmi pozitívna skúsenosť, v budúcnosti keď budem riešiť nejakú opravu určite sa na neho rád obrátim.
M.R.