Kalča Kroska v Čechách ?
Moderátor: Moderátoři
Kalča Kroska v Čechách ?
Ahoj,
na jaře mne v době Mnicháče skolila choroba a vypadá to, že Bukovou a pravděpodobně ani Jedovnici nezvládnu. Neschovává se tady v poloilegalitě nějaký majitel Kaliny Cross z Prahy, Středočech nebo Severočech, který by byl, tak jako Stano, ochoten nechat svoji Kalču "očuchat" desítkářem ? Eventuelně nemáte někdo cestu kolem ? Do 7. srpna jsem severočech, pak budu minimálně přes týden v Praze.
díky
Georgius
na jaře mne v době Mnicháče skolila choroba a vypadá to, že Bukovou a pravděpodobně ani Jedovnici nezvládnu. Neschovává se tady v poloilegalitě nějaký majitel Kaliny Cross z Prahy, Středočech nebo Severočech, který by byl, tak jako Stano, ochoten nechat svoji Kalču "očuchat" desítkářem ? Eventuelně nemáte někdo cestu kolem ? Do 7. srpna jsem severočech, pak budu minimálně přes týden v Praze.
díky
Georgius
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Re: Kalča Kroska v Čechách ?
Kdybys měl zájem, tak jeden kované moravák by byl... Ale to jsi asi slyšet nechtěl
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
Tož o tobě véééém, ale říkal jsem si, že bych z ilegality vylákal někoho, kdo je blíž . Ale jestli pojedeš někdy kolem Prahééé, tak se s Tebou a Tvým Vazidlem rád seznámím
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
Kdyby mi to vyšlo tak bych se na henten werk taky podival, kdyby to majiteli nevadilo.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Vypravte zájezd a vydejte se do Brna. Já do Prahy jezdím sporadicky a když už, tak ne autem
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
Tož kébys překecal eště AdamaT že by dovlekl tu červenú vestu a Luďa by vzal Grantu, tak bychom mohli zrobit sraz na Koněvce, že by chalani viděli, jak že ty auta vypadajú Ale jináč by se musel vymyslet nějaký mikrosraz, do jedné desítky bychom se asejc vlezli, pokud v té době bude ňáká pojízdná nebo bych mohl zkusit vysomrovat z přízně Prioru ...
Keď to máš nepojazdné ,tak sadni z Prahy na EC-čko do Kútú,tak presadneš na osobák do Trnavy a vystúpiš na Bukovej .Za 4 hoďky si tam.Prespať už u niekoho prespíš,dobrých ľudí sa všade veľa zmestí .Georgius píše:Tož kébys překecal eště AdamaT že by dovlekl tu červenú vestu a Luďa by vzal Grantu, tak bychom mohli zrobit sraz na Koněvce, že by chalani viděli, jak že ty auta vypadajú Ale jináč by se musel vymyslet nějaký mikrosraz, do jedné desítky bychom se asejc vlezli, pokud v té době bude ňáká pojízdná nebo bych mohl zkusit vysomrovat z přízně Prioru ...
Lada 2101 r.v.1980 (1998-2007)/Lada Samara r.v.1990 (2007-)/Lada 2112 r.v.2002 (2010-2020)/Lada Kalina Cross r.v.2016 (2016-)/Lada Vesta SW Cross r.v.2019 (2020-)
Pojízdnej momentálně jsem, ale na 99,9% budu muset být příští víkend úplně jinde ... ale v průběhu srpna mám v plánu krátkodobý pobyt desítky v sanatoriu a tak jsem si dopřál Plavcovský styl ironického urážení našich nejspolehlivějších desítek , které ale máme stejně rádi. Navíc, od těch dob co jsem vyměnil dátčik detonací tak to kromě váhy vzduchu nehází žádnou chybu, héééč a vůbec poslední 3 měsíce (viz http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... 70#p465634 ) jezdí desítka bez závady
Tak zas když už by tam jel vlakem moh by tam rovnou něco objednat a dojet zpět novým autem.stano112 píše:Keď to máš nepojazdné ,tak sadni z Prahy na EC-čko do Kútú,tak presadneš na osobák do Trnavy a vystúpiš na Bukovej .Za 4 hoďky si tam.Prespať už u niekoho prespíš,dobrých ľudí sa všade veľa zmestí .Georgius píše:Tož kébys překecal eště AdamaT že by dovlekl tu červenú vestu a Luďa by vzal Grantu, tak bychom mohli zrobit sraz na Koněvce, že by chalani viděli, jak že ty auta vypadajú Ale jináč by se musel vymyslet nějaký mikrosraz, do jedné desítky bychom se asejc vlezli, pokud v té době bude ňáká pojízdná nebo bych mohl zkusit vysomrovat z přízně Prioru ...
21113 >>> 21113 >>> 21113