Kotouče, desky, tlumiče

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
tomass

Kotouče, desky, tlumiče

Příspěvek od tomass »

Prodám 2x přední kotouče. Mají najeto 15 tkm. Levý má na vnitřní ploše asi v 1/5 modrou plochu. Půjde osoustružit, škrábání jsem zkoušel nožem z RO (je vidět na fotce). Tloušťka obou kotoučů je 10 mm (každý má 10 mm :D ). Potřebují jen drobně osoustružit. 400 Kč za oba dohromady.

Destičky jeté společně s těmito kotouči, také 15 tkm. Destičky vypadají téměř jako nové, rovná plocha. Na několika místech jsem naměřil výšku obložení 9,9 - 10,3 mm. Podle oka bych neřekl, že něco ubylo, akorát zajeté. 150 Kč za všechny 4 desky. Oboje koupeno na Koněvce v roce 2012. Podmínkou je koupě kotoučů i desek dohromady.

Tlumiče přední, plynokapalinové, Monroe, r.v. a ježděné od 1997, mají najeto 147 tkm. Na roztažení i stlačení v ruce kladou větší odpor, než nové, které jsem vloni dával ! Když jsou v klidu, tak se jeden z nich asi za 2 minuty roztáhne. Na autě mi připadalo, že netlumí nejjemnější chvění. Oba tlumiče dám zadarmo a nevážu je na koupi kotoučů s deskama.

Všechno je nafocené (6 fotek pod 800x600), ale systém mi nedovolí přiložit ani jednu fotku (dokonce nebere ani fotku, kterou jsem používal jinde v příspěvku)."Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh".
Tak si o fotky pište do SZ, mohu poslat i e-mailem.

Místo odběru: Praha
tomass

Re: Kotouče, desky, tlumiče

Příspěvek od tomass »

Tak s fotkama aspoň takhle: http://www.sbazar.cz/28tomas/detail/113 ... aji-najeto S otisky destiček se nenechte zmást. Přesně takové otisky se mi udělaly i na úplně nových kotoučích ještě než jsem namontoval kolo a sundal auto ze zvedáku. Nepouští to ani čističem na brzdy. Objeví se po prvním kontaktu kotouče s deskou i za studena. :D

K dispozici jsou ještě 4 ks zadní čelisti (momentálně jsou ještě na autě), najeto asi 80 tkm, výška obložení cca 70%. Za všechny 4 dohromady 150 Kč (ke kotoučům a deskám jsou zadní čelisti grátis).
tomass

Příspěvek od tomass »

Pakny už jsou taky venku. Jestli má někdo zájem a jinou cenovou představu, tak prosím návrhy. :)
tomass

Příspěvek od tomass »

Nový návrh:
Oba kotouče a čtyři desky dohromady 350 Kč

Čtyři čelisti 100 Kč (ke kotoučům a deskám zdarma)

Tlumiče zdarma (nezávisle)
tomass

Příspěvek od tomass »

Víkendová sleva :) :
Oba kotouče a čtyři desky dohromady 300 Kč. Po skončení akce už budou k dispozici jen kotouče, protože destičky si nechám do zásoby.

Čtyři čelisti 100 Kč (ke kotoučům a deskám zdarma) uprostřed 70% obložení, na krajích plná výška

tomass

Příspěvek od tomass »

Poslední příležitost před likvidací:
Oba kotouče dohromady 200 Kč.

Čtyři čelisti 100 Kč (ke kotoučům zdarma) uprostřed 70% obložení, na krajích plná výška

tomass

Příspěvek od tomass »

Mám čerstvou informaci od prodejce, že Ferodo stále ještě provádí nalepování obložení na dodané pakny za aktuální cenu cca 80 Kč/ kus (tedy asi 40% internetové ceny za novou paknu po rozpočítání ceny na kus) . K nalepení se dává k autorizovaným prodejcům.
tomass

Příspěvek od tomass »

kotouče jsou pryč, tlumiče taky.

Zbývají čelisti
Odpovědět

Zpět na „Prodám“