sedačky ZL
Moderátor: Moderátoři
sedačky ZL
Zdravím, potřebuju přední sedáky do nivy.použiju vše co je + - podobné rozměrově.žigul, favorit... v použitelném stavu.
Okres Zlín
Okres Zlín
Re: sedačky ZL
Fakt nikdo nemáte z filcky nebo z něčeho podobného ?
To nevadí jestli jsou sklopné nebo ne
Pokud jsou okolo Zlína, tak napiš tel. a zavolám.
Pokud jsou okolo Zlína, tak napiš tel. a zavolám.
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Někde ve sklepě se mi válí kompletní sedačky z Nivy, když jsem je vyndával z auta tak byly funkční. Lokalita Brno.
VAZ 1117
No jo ogaři když já se směr Brno vůbec nedostanu.max Zlín-Olomouc
Filcka, favorit, stodvacítka...beru cokoliv.Na tom co tam mám už se nedá sedět.Rozhrkané, zkřížené, prosezené...
Za rozumnou cenu.Nepotřebuju semišové, kožené, vyhřívané... Po první akci budou zas zaprasené a nasáklé vodou jak dycky
Filcka, favorit, stodvacítka...beru cokoliv.Na tom co tam mám už se nedá sedět.Rozhrkané, zkřížené, prosezené...
Za rozumnou cenu.Nepotřebuju semišové, kožené, vyhřívané... Po první akci budou zas zaprasené a nasáklé vodou jak dycky
jsou tu taci, co obcas do brna jedou a jedou dokonce kolem tech sedacek. Pokud se ty sedacky, hlavne mechanismy, zabali dobre do balici folie, aby to nesvinilo a nemelo to ostre hrany a pokud to po privezeni bude ihned odebrano, pak to muzu z brna do km dovezt.
VAZ 2104 1.3 1989
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Klidně to zabalím. Zítra je vyhrabu a vyfotím, pokud budeš mít zájem tak potom navrhni cenu.
VAZ 1117
První řekni co za ně.ať máme všichni jasno zrovna
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem je vyhrabal ze sklepa, zespodu jsou dost zrezlé a na spolujezdcově je na jedné straně rozpadlý mechanizmus posuvu. Takže si myslím, že to nemá cenu, ale pokud je chceš, tak ti je nechám za odvoz.
VAZ 1117
Tak inzerát stále platný.Luděk mé dotazy ignoruje, tak kdyby někdo jiný se našel v rozumné vzdálenosti od Zlína, budu rád.Díky
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, absolutně nestíhám. Pojezdy jsou docela dost zrezlý, hýbou se hodně ztuha. Fotky nesrihnu dřív, než příští týden.
VAZ 1117