Velký vnější zrcátka
Moderátor: Moderátoři
Velký vnější zrcátka
Koukám, že tady pár lidu má na 05/07 velký zrcátka. Jak je složitá výměna za původní, malý, naprosto nic neukazující? Dají se taky ovládat zevnitř? Je i pravý panoramatický. Nebo jinak, dalo by se do stávajícího pravýho dát panoramatický zrcadlo, stejné, jaké je v levém? A vůbec, proč tam není z továrny? Brání tomu nějaký předpis? Nebo se chtělo šetřit? Při jízdách po městyse v zácpě, kdy neustále přejíždím z jednoho pruhu do druhého by se šiklo něco vidět i vpravo
Lada 2105 - po dvaceti letech služby jí došel dech
Renault Megane II - kombi
- Jozef Matuška
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
No ja mam v planu fuknout na 07 M2 nebo M3... Napevno (jako ze se nastavi jednou zvenku a utahnou, pak to tak drzi.Stejne kolikrat do roka serizujete zrcatko?Ovsem za predpokladu ze se nepohne pri kazdym zavreni dveri jako ty seriovy shity,kterejma neni skoro videt a levy pouzivam jenom jako okrasu protoze absolutne nedrzi.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
vymenit to fakt nie je problem. Na lamanie su nachylne len ak do nich niekto nabura, inak sotva. Ovsem ak Ta niekto naberie tak sa skor ulomia nez sklopia. A maju jednu chybu - hrozne svistia vo vysokych rychlostiach
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Jozef Matuška
No já seřizuju zrcátka dost často. Vzhledem k tomu, že jeden řidič měří skoro 190cm a druhý skoro 160cmOndra 07 píše:Stejne kolikrat do roka serizujete zrcatko?
Měl jsem na mysli to, co je v ceníku Pop-artu myšleno slovy
"zrcátko vnější levé komplet velké 2104/2105/2107"
Případně v ceníku z Krče
" 435-782010 zrcátko P velké
PL 2104,05,07"
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Velký vnější zrcátka
1. výměna je otázkou několika minut a je bez problémůtek píše:... velký zrcátka:
1. Jak je složitá výměna za původní, malý, naprosto nic neukazující?
2. Dají se taky ovládat zevnitř?
3. Je i pravý panoramatický.
........ .
2. Ano
3. Ano
Stačí? L.
PS: u nás v Brně jsem za to jedno zrcadlo platil asi 360 peněz.
Re: Velký vnější zrcátka
Nic jinýho jsem slyšet nechtělLuděk Musil píše:1. výměna je otázkou několika minut a je bez problémůtek píše:... velký zrcátka:
1. Jak je složitá výměna za původní, malý, naprosto nic neukazující?
2. Dají se taky ovládat zevnitř?
3. Je i pravý panoramatický.
........ .
2. Ano
3. Ano
Stačí? L.
PS: u nás v Brně jsem za to jedno zrcadlo platil asi 360 peněz.
to som aj ja rozmyslal, ze "co tim chtel basnik rict" ? panoramaticky je velky prd.Myso píše:kde si dosiel na to ze to jedno ma panaromaticke sklo?
inak uz su to zo dva roky co sa mi s tymito zrkadlami podarilo vytlacit auto co ma predbiehalo. chcel som predbiehat, pozrel som do spataku v interieri, do bocneho, este som hlavu otocil vedla seba, ci nic nejde, hodil blinker a presiel do laveo pruhu. Keby nemam otvorene okno a nepocujem ten rachot ako auto co ma predbiehalo vyletelo na obrubnik, tak neviem ako to dopadne. ja som sa rychlo zaradil spat a to auto nejak preslo. Proste mrtve miesto jaxvina
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele: