Aljosa soustavnou ignoraci pistivych zvuku z motoru promenil sve auto v kropici vuz. Na 40 km dalnice vykropil asi litr chladici kapaliny. Tak si objednal v CS Auto Lada vodni pumpu, ktera za dva dny prisla a vcera sme se jali ji vymenit. Nikdy sem to nedelal, i kdyz teoreticky sem vedel co delat, ale presto rikam Aljosovi: "mrkni na rusky web a najdi nejaky navod, jen at si zbytecne s necim nenabehnem". Nasel asi 4 minutove video, kde si borec na filtrbox polozil tri ploche klice s tim, ze to je vse, co je na vymenu potreba a sikovnym strihem videa to mel za 4 minuty hotove. Zadne zrady nezminoval. Ok, tak sme sli na to.
Vysoka inteligence obou ucastniku se projevila hned na zacatku tim, ze aljosa si musel jizdu vazem pres mesto uzit co to slo, takze to pral na plny plyn a prijel s uplne horkym motorem. Tak sem to zacal tak nejak lehce odstrojovat a nez to trochu zchladne, tak jsem Aljosu poslal pro rukavice do hypernovy a cistici sprej ke me domu. Pravim mu: "kup mi ty modre pogumovane rukavic, nebo proste nejake pracovni rukavice, kdyby bylo nejasno, tak zavolej. u me doma na kuchynske lince je zkamenela houska a vedle ni cistic na brzdy. ok?" "Ok." Za 15 minut prisel. Bez rukavic, se sprejem a s houskou. Pokracujeme dal. Vytahl sem starou pumpu s remenici a okamzite mi to cele spadlo na zem, takze se jeden lem reminice trochu ohnul. Profesionalita z nas prystila v gejzirech. Nejak sme to seskladali a zacal sem uklize. Rozdelana velka gola, mala gola, ockoploche klice, racnove klice, sroubovak, gumova palicka a cert vi co. Kdyz sem si vzpomel na tri ploche klice na filtrboxu v ukazkovem videu, nevedel sem, jestli plakat nebo se smat.
Nicmene asi to jezdi, tak to mozna nedopadlo tak nejhur