Technicka.... jak donutit aby mi pod normalnym windowsom(v mojom pripade je to konkretne 8micka SK), fachcili ruske programy zobrazujuce rozsypany caj(diagnostika, rozne katalogy nd a pod). Skusal som Pridat jazyk Rustinu ako zobrazovaci jazyk systemu windows a nepomohlo. Okrem toho, ze som mal cely Windows v Rustine. Azbuka sa mi zobrazuje korektne vsade(prave spominany windows, prehliadace,textove editory...) iba prave spominane programy idu divoko. A potom je to tipos bingo ked nieco chcem a len stlacam kadeco ????
PetrHC to tusim riesil instalaciou celeho ruskeho systemu, ak som to vtedy davno spravne pochopil, to by som nerad....
Windows - poruštenie?
Moderátor: Moderátoři
Windows - poruštenie?
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows - poruštenie?
Změnit "System Locale" pro ne-unicode programy.
Napíšu ti návod, ale mám Win 8 v Angličtině, tak snad to přeložím přibližně správně alespoň do češtiny
Ovládací panely -> Jazyky, pak v bočním menu "Změnit formát času, čísel a místa", pak třetí záložka a "Jazyk pro ne-unicode programy" - "Změnit system locale" a vybereš Ruštinu.
Pro jistotu ještě anglicky (Překládat z Angličtiny do Češtiny, aby sis to přeložil do Slovenštiny případně do Ruštiny je dost brutál
)
Control Panel -> Language -> Change date, time, or number formats -> Administrative -> Change system locale -> Russian
EDIT: Jééé, vidíš - máš skvělou příležitost vyzkoušet Steps Recorder (vestavěná funkce Windows)
V přlíloze máš automaticky vytvořený návod krok za krokem
Napíšu ti návod, ale mám Win 8 v Angličtině, tak snad to přeložím přibližně správně alespoň do češtiny

Ovládací panely -> Jazyky, pak v bočním menu "Změnit formát času, čísel a místa", pak třetí záložka a "Jazyk pro ne-unicode programy" - "Změnit system locale" a vybereš Ruštinu.
Pro jistotu ještě anglicky (Překládat z Angličtiny do Češtiny, aby sis to přeložil do Slovenštiny případně do Ruštiny je dost brutál

Control Panel -> Language -> Change date, time, or number formats -> Administrative -> Change system locale -> Russian

EDIT: Jééé, vidíš - máš skvělou příležitost vyzkoušet Steps Recorder (vestavěná funkce Windows)

V přlíloze máš automaticky vytvořený návod krok za krokem

Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Pomohlo?
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
dik moc za rady, podla toho stepsrecorderu je to fakt super.
Inak sranda je, ze som to tu hladal a nenasiel
Kazdopadne chyba bude asi v programe. Zmenil som to podla navodu a stale zobrazuje rozsypany caj
Inak sranda je, ze som to tu hladal a nenasiel

Kazdopadne chyba bude asi v programe. Zmenil som to podla navodu a stale zobrazuje rozsypany caj

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Od které verze OS funguje ten stepsrecorder ? Půjde mi na Windows XP ? Jinak já jsem "poruštil" starý NTB instalací ruských Windows 98.
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, mám Windows 8.1
Cokoli se starším OS, co tu mám bych musel vyhrabat ze skříně a to je moc práce 

Takze, novinky. Diky moc, navody predsa pomohli.
Stiahol som program(rusky freeware aby nedoslo k spekulaciam), ulozil na disk, nainstaloval - objavil sa rozsypany caj. Skusal som vsetko mozne prestavovat, nic, potom som skusil navod co mi sem napisal "mceza" a stale to iste.
Dnes som zo srandy stiahol ten isty program z netu, nainstaloval a ide normalne. Neviem ci to ma logiku, ale program, ktory som stiahol pred "porustenim" zobrazuje blbosti a ta ista verzia toho programu stiahnuta z toho isteho miesta po porusteni funguje.
Takze este raz DIK!
Stiahol som program(rusky freeware aby nedoslo k spekulaciam), ulozil na disk, nainstaloval - objavil sa rozsypany caj. Skusal som vsetko mozne prestavovat, nic, potom som skusil navod co mi sem napisal "mceza" a stale to iste.
Dnes som zo srandy stiahol ten isty program z netu, nainstaloval a ide normalne. Neviem ci to ma logiku, ale program, ktory som stiahol pred "porustenim" zobrazuje blbosti a ta ista verzia toho programu stiahnuta z toho isteho miesta po porusteni funguje.
Takze este raz DIK!

- mirozv
- Kontaktovat uživatele:
Sú veci medzi nebom a zamou... a medzi tým je WINDOWS