Moderátor: Moderátoři
No já nevím proč jsem si myslil že měníš na 06 ,tam je to vcelku pakárna,na 07 je to brnkačka ,kdybych bydlel kousek od tebe skočil bych na to .............stolidus píše:Tipoval bych to na to ventilové víko, podle toho, co jsem viděl, ale nejsem odborníkMě by zase nějaký dobrovolník mohl vyměnit kohout topení. Má pomalu začít mrznout tak by trocha horkýho vzduchu bodla
A taky mi stříká jenom jeden ostřikovač v tom druhým jakoby nebyl tlak. Jde to jen tak zlehoučka okolo té gumy pod tryskou
No tak to ti závidím, že je to pro tebe brnkačka, pro mě zatím neřešitelný problém, ale kdybych vyndal tu placatou gumovou trubku, tak by to hned bylo o něco víc brnkačka.Kopr píše:No já nevím proč jsem si myslil že měníš na 06 ,tam je to vcelku pakárna,na 07 je to brnkačka ,kdybych bydlel kousek od tebe skočil bych na to .............stolidus píše:Tipoval bych to na to ventilové víko, podle toho, co jsem viděl, ale nejsem odborníkMě by zase nějaký dobrovolník mohl vyměnit kohout topení. Má pomalu začít mrznout tak by trocha horkýho vzduchu bodla
A taky mi stříká jenom jeden ostřikovač v tom druhým jakoby nebyl tlak. Jde to jen tak zlehoučka okolo té gumy pod tryskou