Všem patří dík za výbornou atmosféru, hlavně potom Koprovi, že mi svěřil na víkend svého Žigula-Ponorku v koprovce a já si díky tomu sraz užíval dvojnásob.

Letos máme na co vzpomínat. Hlavně na naše půlhodinové placení a hledání těch správných Eurocentů v pivovarnické hospodě, kde jsme byli na "exkurzi" a taky na svoji cestu z Prahy do Brna.
Ponorka mě zkoušela, jestli si ještě něco ze svých žiguláckých let pamatuju a jestli jsem na Žigula nezanevřel. Cestou do Brna mi připravila povyražení, při kterém jsem postupně během přesunu u různých pangejtů Středních Čech a Vysočiny rozebral a složil celou přední nápravu, brzdy, zkontroloval zavěšení kol, dotažení a pevnost výfuku a v době, kdy se mělo už odjíždět z Brna, jsem teprve u Pelhřimova ležel u pumpy pod autem a zkoumal uložení kardanu, na který padlo hlavní podezření. Nakonec to skutečně byl uvolněný kardan a závada byla definitivně odstraněna na našem setkávacím místě na Slatině. Petrovi 2101 tímto děkuju za velmi výraznou pomoc!
...a Ponorce, že sama sobě poskytla potřebný a dokonale pasující náhradní díl. Jinak bysme snad museli rozebrat něco podél silnice, nebo nevím co...

Letošní Trnava je stoprocentně za 100 bodů!