VAZy veřejné bezpečnosti v akci "Copak je to za vojáka" 2012
Moderátor: Moderátoři
VAZy veřejné bezpečnosti v akci "Copak je to za vojáka" 2012
Zdar !
O víkendu jsem se zůčastnil už druhého ročníku parádní akce "Copak je to za vojáka", pořádané skvělou partou lidí Armyparku Slavičín. Je to vlastně takový netradiční sraz vojenské techniky ... kdo zná stejnojmenný kultovní film, ten ví: "kasárna jsou cca 30km tímto směrem .. čekám vás tam do 18:00". Aneb vojín Kouba a dvě nahý kočky ve splavu
Letos si svoji fyzičku vyzkoušelo 10 výsadkářů, snažících se s podporou pouze obkreslené slepé mapy, láhve vody a sušenek "Klub" projít cca 16km úsek neznámým terénem slovácka. Proti nim stálo 106 pátračů, 21 aut a 3 motorky, do kasáren se tak podařilo projít pouze třem z nich.
Proč to ale píšu .. akce se zůčastnila i početná skupina aut veřejné bezpečnosti (nejen) z Policejní historické společnosti. Vozy vhodně doplňovaly linii pátračů a hlídkovaly podél cest. Když tak řidič vyjel z poza zatáčky a na plácku vedle cesty na něj vykoukl příslušník v uniformě s typickým policejním postojem mávající plácačkou, v první chvíli člověk opravdu polkl naprázdno Při přesunech mezi pátracími stanovišti to pak zejména na křižovatkách opravdu vypadalo jako na manévrech.
Foto:
Typické stanoviště hlídky VB
Přehřátá AC pumpa
Paneřidičipředložtedokladyopravňujícíkřízenívozidlatechnickýprůkazřidičskýprůkazobčanskýprůkaz
Po akci v kasárnách
Fotečka pouhá, pro rodinu!
Celou fotogalerii možno vidět zde:
http://dvk.blbeckove.com/index3.php?yea ... 3&author=0
O víkendu jsem se zůčastnil už druhého ročníku parádní akce "Copak je to za vojáka", pořádané skvělou partou lidí Armyparku Slavičín. Je to vlastně takový netradiční sraz vojenské techniky ... kdo zná stejnojmenný kultovní film, ten ví: "kasárna jsou cca 30km tímto směrem .. čekám vás tam do 18:00". Aneb vojín Kouba a dvě nahý kočky ve splavu
Letos si svoji fyzičku vyzkoušelo 10 výsadkářů, snažících se s podporou pouze obkreslené slepé mapy, láhve vody a sušenek "Klub" projít cca 16km úsek neznámým terénem slovácka. Proti nim stálo 106 pátračů, 21 aut a 3 motorky, do kasáren se tak podařilo projít pouze třem z nich.
Proč to ale píšu .. akce se zůčastnila i početná skupina aut veřejné bezpečnosti (nejen) z Policejní historické společnosti. Vozy vhodně doplňovaly linii pátračů a hlídkovaly podél cest. Když tak řidič vyjel z poza zatáčky a na plácku vedle cesty na něj vykoukl příslušník v uniformě s typickým policejním postojem mávající plácačkou, v první chvíli člověk opravdu polkl naprázdno Při přesunech mezi pátracími stanovišti to pak zejména na křižovatkách opravdu vypadalo jako na manévrech.
Foto:
Typické stanoviště hlídky VB
Přehřátá AC pumpa
Paneřidičipředložtedokladyopravňujícíkřízenívozidlatechnickýprůkazřidičskýprůkazobčanskýprůkaz
Po akci v kasárnách
Fotečka pouhá, pro rodinu!
Celou fotogalerii možno vidět zde:
http://dvk.blbeckove.com/index3.php?yea ... 3&author=0
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Re: VAZy veřejné bezpečnosti v akci "Copak je to za vojáka"
Jen doplním, že některé záběry ve filmu jsou též ze Srbska a Zadní Třebaně.
V Zadní Třebani je Kouba na nádraží a na plovoucího do Černého moře probíhá hon na jezu. Později je pak chycen v asi 10km vzdáleném Srbsku, které je ovšem proti proudu řeky.
Akce hezká, fotky super.
V Zadní Třebani je Kouba na nádraží a na plovoucího do Černého moře probíhá hon na jezu. Později je pak chycen v asi 10km vzdáleném Srbsku, které je ovšem proti proudu řeky.
Akce hezká, fotky super.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
To tam byla všechna ta vojenská vozidla?
To musely být přímo bojové manévry. Nebyli z toho lidé ve vesnicích poněkud překvapeni? Stylem: Co se děje? Invaze? Anexe? Válka? Proč o tom není v rozhlase? Zase nejsme svobodni? atp. ... .
Jinak fotky parádní, akce se určitě musela vydařit. L.
To musely být přímo bojové manévry. Nebyli z toho lidé ve vesnicích poněkud překvapeni? Stylem: Co se děje? Invaze? Anexe? Válka? Proč o tom není v rozhlase? Zase nejsme svobodni? atp. ... .
Jinak fotky parádní, akce se určitě musela vydařit. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Jestli myslíš tu řadu PV3S, tak ta v akci neúčinkovala. Pouze osobáky, většina UAZ 469, UAZ 452, GAZ 69, ARO M461, a pak Volha a další policejní vozy. Celkem 21 aut.
- Crocodile
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný fotky pěkný techniky
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy Lada
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy Lada
Krásný fotky
Btw, ta předposlední fotka v náhledu...nevykukuje tam z toho litru od spolujezdce Viktor?
EDIT: Vykukuje , ještě jsem swi ho všiml na té poslední.
Očividně to byla podařená akce
Btw, ta předposlední fotka v náhledu...nevykukuje tam z toho litru od spolujezdce Viktor?
EDIT: Vykukuje , ještě jsem swi ho všiml na té poslední.
Očividně to byla podařená akce
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
Luky, taky jsem si všiml musíme na něj příště udeřit
paráda fotky ako za sociku. až mi vyšla slza
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
JJ, akce to byla famózní. Přestože jsem na ni byl zván a měl exkluzivní detailní informace z první ruky, nakonec jsem ji musel pro jiné povinnosti oželet. Fakt mě to hodně mrzí. Zejména když vidím ty pěkné fotky. Snad tedy příští rok.
Jojo, Čenda říkal, žes měl přijet. Neboj, všecko jsme to večer u piviska probrali Pokud nevyhasne slunce nebo se neotočí magnetické póly, měla by příští rok být akce zase. Letos byl zatím druhý ročník a účast orpoti loňsku cca dvojnásobná. Takže určitě je se na co těšit.
Paráda. Když srovnáme naše Lady při přehlídce na náměstí vTurnově jako ty "vejtřasky" bude to taky paráda. V roce 2009 tam byly některé jak poházené brambory.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
Máme za sebou další ročník honu na paragány aneb vojín Kouba opět v akci ! I letos se zúčastnila početná skupina vozů Lada v barvách VB a aktivně se podílela na zajištění zejména silničních úseků oblasti spolu se zabezpečením plynulého průjezdu kolony na rušnějších křižovatkách. Přidávám pár ladatématických fotek, celou galerii možno shlédnout zde: http://dvk.blbeckove.com/index3.php?yea ... 0&author=0
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Ta poslední fotka je luxusní!
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)