Děkuju mnohokrát za chválu.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
To hrdlo LPG, o kterém spal hurikán, už tam tak bylo a jsou mu i uzpůsobené trubky, takže už jsem to tak nechal, je pravda, že to tam trochu hizdí, ale to už nejde napravit, no... Jinak ramena, vanu i stabilizátor jsem dneska natřel na černo, takže už je to, jak má být, fotky budu časem přidávat, až toho přibude víc. Já jsem ty ramena měl totiž opískovaný a natřený, ale když se dělal lak, tak mi je zastříkali bílou barvou, stejně jako původní disky s novými pneumatikami
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Naštěstí se mi pneumatiky podařilo po dlouhém snažení vyčistit a disky se pískují... S tou maskou, vím, že původně to bylo černé, no, jsem na vážkách, rozhoduji se, jestli to nastříkám, nebo nenastříkám.... Jinak obroučky kolem světel, které zmínil MartasBrno, tam samozřejmě přijdou namontoval, ale až po tom, co se seřídí světla na regloskopu...
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ještě jednou děkuji za chválu pánové. Na autě je oddělaných asi +- 450 hodin, dělal jsem a vlastně ještě dělám v každé volné chvíli, pohřbil jsem tomu taky 95% víkendů a 99% všech letošních prázdnin
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ale sem rád, protože neni krásnějšího pocitu, než když se udělá z vraku auto
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)