Nový rok...
Moderátor: Moderátoři
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Nový rok...
Nový rok.
Nový rok mi nezačal nejlíp.
V 1:30min mi zvoní mobil. Kdo to může být? Málem jsem už spal. Alarm. Někdo narušil můj objekt cca 4 km vzdálený. To tu dlouho nebylo. Tuším že rok. Situaci vyhodnocuji jako vážnou, protože na plané poplachy v tento datum a čas nevěřím. Vyrážím a vyloženě si užívám první novoroční jízdu.
Stopy ve sněhu prozrazují, že jsem nejel nadarmo. Vysazená vrata to potvrzují.
Pak už to má spád – policie, ohledání místa a zjištění, že to naštěstí skončilo jen těmi vraty.
Popřání si s policisty do Nového roku, a pak domů a šup do postele. Tentokrát to dopadlo dobře.
Vezměme si do Nového roku předsevzetí, že vydržíme v boji proti šmejdům, kteří nás soustavně okrádají, a to nejenom o čas. Dneska se již nechá koupit alarm za rozumné peníze, a taky fotopasti nejsou špatné. Těch možností je mnoho. Že to všechno jde obejít? Samozřejmě, ale přece nebudu nechávat klíče v zámku, i když vím, že každý zámek lze otevřít i bez nich.
Každý může nějak prospět. Stačí se jen rozhlédnout, a třeba oznámit i ty stopující zahraniční prodavače kočičího zlata, kterým zrovna došel benzín. Nechť si je policie prolustruje a znepříjemní jim alespoň trochu život.
Je to jako s myšmi. Docela se zabydlely v mé dílně. Tak se jim tam líbilo, až jsem řekl dost. Plastové pastičky se mi maximálně osvědčily. Během měsíce cca 50 myší je slušný úlovek. Za posledních 14 dnů ani jedna. Navíc po sklapnutí nejde z pastičky sežrat návnada. Jediné co to chce, je vydržet odstraňovat „zadržené“ vetřelce a znovu a znovu natahovat pasti. Používat pastičky dřevěné tak mají myši pré.
A co Vy? Budete líčit? Já rozhodně ano, a nejenom na myši.
S přáním bezstarostného Nového roku.
S úctou Honza Jakeš
Nový rok mi nezačal nejlíp.
V 1:30min mi zvoní mobil. Kdo to může být? Málem jsem už spal. Alarm. Někdo narušil můj objekt cca 4 km vzdálený. To tu dlouho nebylo. Tuším že rok. Situaci vyhodnocuji jako vážnou, protože na plané poplachy v tento datum a čas nevěřím. Vyrážím a vyloženě si užívám první novoroční jízdu.
Stopy ve sněhu prozrazují, že jsem nejel nadarmo. Vysazená vrata to potvrzují.
Pak už to má spád – policie, ohledání místa a zjištění, že to naštěstí skončilo jen těmi vraty.
Popřání si s policisty do Nového roku, a pak domů a šup do postele. Tentokrát to dopadlo dobře.
Vezměme si do Nového roku předsevzetí, že vydržíme v boji proti šmejdům, kteří nás soustavně okrádají, a to nejenom o čas. Dneska se již nechá koupit alarm za rozumné peníze, a taky fotopasti nejsou špatné. Těch možností je mnoho. Že to všechno jde obejít? Samozřejmě, ale přece nebudu nechávat klíče v zámku, i když vím, že každý zámek lze otevřít i bez nich.
Každý může nějak prospět. Stačí se jen rozhlédnout, a třeba oznámit i ty stopující zahraniční prodavače kočičího zlata, kterým zrovna došel benzín. Nechť si je policie prolustruje a znepříjemní jim alespoň trochu život.
Je to jako s myšmi. Docela se zabydlely v mé dílně. Tak se jim tam líbilo, až jsem řekl dost. Plastové pastičky se mi maximálně osvědčily. Během měsíce cca 50 myší je slušný úlovek. Za posledních 14 dnů ani jedna. Navíc po sklapnutí nejde z pastičky sežrat návnada. Jediné co to chce, je vydržet odstraňovat „zadržené“ vetřelce a znovu a znovu natahovat pasti. Používat pastičky dřevěné tak mají myši pré.
A co Vy? Budete líčit? Já rozhodně ano, a nejenom na myši.
S přáním bezstarostného Nového roku.
S úctou Honza Jakeš
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
Re: Nový rok...
Samozrejme, že ano. Ale len na tých, ktorí škodia ostatným slušným ľuďom a na kadejakých špekulantov. Nikdy ale nebudem žalovať niekoho, čo si donesie trocha suchého dreva a pod. Skrátka čo nikomu neškodí.
Strýce a další příbuzné přítelkyně zase na nový rok odpoledne zmlátili cigáni. Jejich sousedi. Chcali strýcovi na barák a když je šel upozornit, jestli jsou normální, vyběhlo z domu 10 čmoudů a pustili se do něho. Natržené ucho, modré oko, bezvědomí. Dvě záchranky a policajti, kteří krčili ramenama. To vše za bílého dne v poklidné vesničce nedaleko Prostějova.
Nejsu úplně zastánce fanatizmu do zbraní v Americkém stylu, ale kdyby soudy chránily především poškozené a ne útočníky, kdejaký hajzl by si jó rozmyslel, jestli na někoho sáhnout a na druhé straně by se lidi nebáli se bránit. Všecko je to o vědomí beztrestnosti a na druhé straně o strachu poškozených, že pokud něco udělají, budou oni ti špatní. Je to totální bezmoc, kdy policie ti nemůže nebo nechce pomoct, ale když vezmeš zákon do svých rukou, máš průser ty. A nejhorší je, že si ten bič na sebe šijem sami, ve jménu humanity, multikulturalizmu a nevím čeho všeho ještě. Jen nechápu proč, proč se v Evropě všichni tak vehementně snaží o nemožné a šlapou po normálních lidech kvůli nějakému pochybnému přizpůsobení lidí, kteří přizpůsobiví nebyli, nejsou, nebudou a nechcou být. To mi přijde jako čirý masochizmus a je mě z toho na blití.
Nejsu úplně zastánce fanatizmu do zbraní v Americkém stylu, ale kdyby soudy chránily především poškozené a ne útočníky, kdejaký hajzl by si jó rozmyslel, jestli na někoho sáhnout a na druhé straně by se lidi nebáli se bránit. Všecko je to o vědomí beztrestnosti a na druhé straně o strachu poškozených, že pokud něco udělají, budou oni ti špatní. Je to totální bezmoc, kdy policie ti nemůže nebo nechce pomoct, ale když vezmeš zákon do svých rukou, máš průser ty. A nejhorší je, že si ten bič na sebe šijem sami, ve jménu humanity, multikulturalizmu a nevím čeho všeho ještě. Jen nechápu proč, proč se v Evropě všichni tak vehementně snaží o nemožné a šlapou po normálních lidech kvůli nějakému pochybnému přizpůsobení lidí, kteří přizpůsobiví nebyli, nejsou, nebudou a nechcou být. To mi přijde jako čirý masochizmus a je mě z toho na blití.
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
pravda a laska zvitezi nad lzi a nenavisti. co bys nechtel. prece se nebudeme poustet do zadnych vetsich akci, to radeji vystrojime statni pohreb a poslem kvetiny po rece do moredvk píše:Strýce a další příbuzné přítelkyně zase na nový rok odpoledne zmlátili cigáni. Jejich sousedi. Chcali strýcovi na barák a když je šel upozornit, jestli jsou normální, vyběhlo z domu 10 čmoudů a pustili se do něho. Natržené ucho, modré oko, bezvědomí. Dvě záchranky a policajti, kteří krčili ramenama. To vše za bílého dne v poklidné vesničce nedaleko Prostějova.

ja si cim dal tim vic myslim, ze brzo nekdo vezme vidle do ruky, zvlast tady na morave, a vezme to od cikanu pres asiaty a vsemozne multibarevne ci monochromaticke svine az po prazsky hrad (nerikam, ze s tim zcela souhlasim)
VAZ 2104 1.3 1989
Myslím si to samé a chvílema na mě jde strach, když vidím, kolik je v lidech dokola zlosti. Stačí aby přišel někdo kdo ukáže prstem a vytvoří iluzi konkrétního viníka ...
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Todle je přesně debata kterou jsem nechtěl aby se to ubíralo.Vůbec jste to nepochopily.Vykradly mě mockrát a nikdy to nebyly cikáni.Tim neřikám že nekradou.Je strašně jednoduchý na ně všechno hodit.To se každýmu hodí do krámu.Že kradou bílý mnohonásobně víc to nikdo nevidí.Pokud zneužívaj sociální dávky tak je to chyba státu.Bílý by většinou taky oškubaly stát a to nejen na dávkách.Problém je v tom že to tak dobře neuměj.M.:S
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
Já jsem tvůj příspevěk pochopil, neshazuju všechno na menšinu, jen jsem přidal taky svůj zážitek z nového roku. To zamyšlení o beztrestnosti se právě týká všech, nejen cigánů, ale i těchhle gaunerů, kteří si zachvilku přijdou krást za bílého dne. Mimochodem mě taky před pár lety vykradli.
Určitě to musí být někdo místní, kdo se vrací na místo které už zná, pořád ti samí lidé. Kamarádovi takhle místní asi 4x vykradli truhlářskou dílnu, víceméně uprostřed vesnice. Všichni o tom věděli, ale nikdo nic neviděl.
Určitě to musí být někdo místní, kdo se vrací na místo které už zná, pořád ti samí lidé. Kamarádovi takhle místní asi 4x vykradli truhlářskou dílnu, víceméně uprostřed vesnice. Všichni o tom věděli, ale nikdo nic neviděl.
vsechno na ne jiste nehodis, navic zrovna ja jsem v okoli znam tak trochu jak zastance cikanumusketyr píše:Todle je přesně debata kterou jsem nechtěl aby se to ubíralo.Vůbec jste to nepochopily.Vykradly mě mockrát a nikdy to nebyly cikáni.Tim neřikám že nekradou.Je strašně jednoduchý na ně všechno hodit.To se každýmu hodí do krámu.Že kradou bílý mnohonásobně víc to nikdo nevidí.Pokud zneužívaj sociální dávky tak je to chyba státu.Bílý by většinou taky oškubaly stát a to nejen na dávkách.Problém je v tom že to tak dobře neuměj.M.:S

VAZ 2104 1.3 1989
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Mně se líbila ta americká "kočka", zavolala 911 a zeptala se, Někdo se na mně dobývá do domu, můžu ho zastřelit?
Chtěl bych znát z reálu, jak by mi na tuto otázku poradili na HelpLine 158.
Ale k smíchu to vlastně není.

Bílý LADA a okřídlená spol.
Chudáci cikáni - jsou utlačovaní, jen kvůli své národnosti. A přitom to jsou tak dobří lidé...
Když to tak shrnu, tak 90% cikánů, s kterými jsem měl tu čest, jsou normální svině. Parkoval jsem auto na Starostrašnický, kolem bylo 50 osob majoritní společnosti a jeden cikán. Hádejte, kdo si šel vyzkoušet, jestli jsem zamkl všechny dveře....
Bleší trh - poměr prodejců 25% cikáni, 75% bílí. Kdo myslíte, že se na blešáku popral? Cikáni. Kdo se na blešáku hrabal v kabelce paní, co si zkoušela boty? Cikáni. Čí smradi tam dělali největší bordel, kravál a vráželi do lidí? Cikánů (ano, byly tam i bílé děti). Věřte tomu, nebo ne, ale za celou dobu jsem nezaregistroval sebemenší problém u ostatních prodejců.
Na Žižkově jsou hospody, kam chodí téměř výhradně cikáni a hospody kam chodí ostatní. V které hospodě se to víc pere, jsou tam často vybitá okna a nezřídka tam blikají modré majáky?...
Lidi, vážně se nepovažuji za rasistu a ani v sobě nechovám žášť k celé této skupině obyvatel. Ba naopak, jsem rád, když se mezi nimi najde slušný člověk. Ale každý, kdo s nimi má nějakou zkušenost musí uznat, že jejich chování je podstatně horší, než celého zbytku obyvatel.
Když to tak shrnu, tak 90% cikánů, s kterými jsem měl tu čest, jsou normální svině. Parkoval jsem auto na Starostrašnický, kolem bylo 50 osob majoritní společnosti a jeden cikán. Hádejte, kdo si šel vyzkoušet, jestli jsem zamkl všechny dveře....
Bleší trh - poměr prodejců 25% cikáni, 75% bílí. Kdo myslíte, že se na blešáku popral? Cikáni. Kdo se na blešáku hrabal v kabelce paní, co si zkoušela boty? Cikáni. Čí smradi tam dělali největší bordel, kravál a vráželi do lidí? Cikánů (ano, byly tam i bílé děti). Věřte tomu, nebo ne, ale za celou dobu jsem nezaregistroval sebemenší problém u ostatních prodejců.
Na Žižkově jsou hospody, kam chodí téměř výhradně cikáni a hospody kam chodí ostatní. V které hospodě se to víc pere, jsou tam často vybitá okna a nezřídka tam blikají modré majáky?...
Lidi, vážně se nepovažuji za rasistu a ani v sobě nechovám žášť k celé této skupině obyvatel. Ba naopak, jsem rád, když se mezi nimi najde slušný člověk. Ale každý, kdo s nimi má nějakou zkušenost musí uznat, že jejich chování je podstatně horší, než celého zbytku obyvatel.
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
No vida, už je tu i článek, ve kterém jsem se dozvěděl jasnou odpověd. Nikdo neví.Teepee píše:Mně se líbila ta americká "kočka", zavolala 911 a zeptala se, Někdo se na mně dobývá do domu, můžu ho zastřelit?
![]()
http://zpravy.idnes.cz/strilet-na-lupic ... _krimi_wlk
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
T-P: četl jsem to včera (http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... abila.html), takže si to nepamatuju přesně. Mám však pocit, že ta paní z 911 řekla udělejte co musíte, protože mají zakázáno říct střílejte.
No a ta napadená se zachovala tak jak musela (tedy střílela a chránila sebe a své dítě - posouzeno jako zákonitá sebeobrana).
Taky by mě zajímalo, co by řekli na 158, kdybych tam zavolal a zeptal se: mám v baráku zloděje a je ozbrojen, můžu ho zastřelit?
Ke kriminalitě (řekněme) obecně:
Nejsem a nechci být rasistou, ale to co si tady sami zaděláváme skrze menšiny za průser si asi budeme pít sami.
Řeč čísel a statistiky je jednoduchá, proto svá následující čísla shrnu do několika bodů (upozorňuji, že se jedná o příklad a v tisícových řádech):
Populace v ČR obnáší cca 15. milionů lidí
z toho je 1,5 milionu menšiny
Za rok je spácháno cca 1 milion trestných činů (= je dohledán viník)
z toho 900 tisíc trestných činů spáchala ona menšina
Předpokládám, že procenta si dokáže každý spočítat sám
L.
PS: umělohmotné pastičky na myši mám taktéž rozptýleny po celém baráku, otec však vymyslel zlepšováček: každou jednu pastičku přivázal špagátkem k _něčemu_ (v tomto případě se jedná o hospodářské budovy, takže hřebíček do dřevěné podlahy). Aspoň najdeme pastičku i myšičku vždy na tom samým místě. Jo a ještě jeden postřeh: naše kočky ( 2 ) takto chycené myši nežerou
No a ta napadená se zachovala tak jak musela (tedy střílela a chránila sebe a své dítě - posouzeno jako zákonitá sebeobrana).
Taky by mě zajímalo, co by řekli na 158, kdybych tam zavolal a zeptal se: mám v baráku zloděje a je ozbrojen, můžu ho zastřelit?
Ke kriminalitě (řekněme) obecně:
Nejsem a nechci být rasistou, ale to co si tady sami zaděláváme skrze menšiny za průser si asi budeme pít sami.
Řeč čísel a statistiky je jednoduchá, proto svá následující čísla shrnu do několika bodů (upozorňuji, že se jedná o příklad a v tisícových řádech):
Populace v ČR obnáší cca 15. milionů lidí
z toho je 1,5 milionu menšiny
Za rok je spácháno cca 1 milion trestných činů (= je dohledán viník)
z toho 900 tisíc trestných činů spáchala ona menšina
Předpokládám, že procenta si dokáže každý spočítat sám
L.
PS: umělohmotné pastičky na myši mám taktéž rozptýleny po celém baráku, otec však vymyslel zlepšováček: každou jednu pastičku přivázal špagátkem k _něčemu_ (v tomto případě se jedná o hospodářské budovy, takže hřebíček do dřevěné podlahy). Aspoň najdeme pastičku i myšičku vždy na tom samým místě. Jo a ještě jeden postřeh: naše kočky ( 2 ) takto chycené myši nežerou
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Vždy neskoro večer, už za tmy, keď idem po meste domov mám aj strach, či ma niekto neprepadne a neokradne. Najradšej by som si vybavil zbrojný preukaz a chodil stále so zbraňou. Všade po sídliskách je plno rôznych skupiniek, či sú to už bieli, alebo cigáni, chodia pod vplyvom drog, alebo chlastajú dunicu a nič dobré sa od nich nedá čakať. Všade po kríkoch sú nahádzané injekčné striekačky, alebo fľaše od Toluénu. A zvlášť v piatok alebo sobotu, keď sú diskozábavy, tak je všade po meste nagŕcané a plno porozbíjaných fliaš, často sa dementi prechádzajú po strechách zaparkovaných áut. V lete som skoro dostal bitku cestou domov, lebo dotyčný si potreboval uľaviť od svojho komplexu. V takomto svinstve sa nedá žiť. Kde sú tie časy, keď tu ešte žili normálni ľudia, ktorí viedli normálny život.
Potom niet divu, že sa vo všetkých ľuďoch, ktorí trpia počínaním rôznych grázlov hromadí zlosť, ktorá raz bude musieť von.
Potom niet divu, že sa vo všetkých ľuďoch, ktorí trpia počínaním rôznych grázlov hromadí zlosť, ktorá raz bude musieť von.
Kolbenka, kolbenka?:)Marťas píše:Chudáci cikáni - jsou utlačovaní, jen kvůli své národnosti. A přitom to jsou tak dobří lidé...
Mi říkal kamarád - vždycky když nám něco ukradli v týdnu na stavbě, šli jsme o víkendu do kolbenky:)
Btw našel jsem zakázkový list na tvůj modrý blesk na celolak z 20.11.1989 - majitel dodal vůz s benzínem, barva 7kg vlastní, pozn. snažte se přibližně trefit původní barvu
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Jojo, KolbenkaAcibuk píše:Kolbenka, kolbenka?:)
Mi říkal kamarád - vždycky když nám něco ukradli v týdnu na stavbě, šli jsme o víkendu do kolbenky:)
Btw našel jsem zakázkový list na tvůj modrý blesk na celolak z 20.11.1989 - majitel dodal vůz s benzínem, barva 7kg vlastní, pozn. snažte se přibližně trefit původní barvu

K tý barvě... To se asi o padesát odstínů netrefili