Upozornění

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
mušketýr
Kontaktovat uživatele:

Upozornění

Příspěvek od mušketýr »

Upozorňuji všechny že nereaguji na SZ.Není to pro to že bych na to dlabal, ale neumím staré zprávy promazat a schránka je plná.Pište mi na:musketyr.skudce@centrum.cz
Mušketýr
Jsem asi trochu antitalent, ale co se dá dělat.
Mimo jiné je phpbb asi pomstou těch co nechtějí aby se na lada forum chodilo.Nemá to co dělat s tim že neumim smazat SZ i když jinde sem s tim nikdy neměl problém.Pár stránek jsem již viděl, nevím zda hodně či málo ale takovýdle forum by mě jistojistě odradilo od další návštěvy.Ventiluji svůj názor a tudíž se admini nenaserte.Konec konců je to jenom a jenom vaše věc.M.S:
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Jelen

Re: Upozornění

Příspěvek od Jelen »

když otevřeš SZ, tak můžeš vpravo vedle zpráv zaškrtnout, kterou zprávu chceš vymazat a pak úplně dole na stránce vpravo je chlívek, kde je napsáno " Označit/odznačit jako důležité", na to klikneš a rozbalí se ti tam výběr, kde klepneš na odstranit označené a pak klikneš jen na "přejít" hned vedle a je to ;)

A jen dodám, že jsme nepřešli na nové fórum schválně, ale jen proto, že to staré spadlo a tohle je to nejmenší zlo, aby fórum fungovalo při starém. Časem si určitě každej zvykne, už teď je to celkem v pohodě.
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“