Predné svetlá- hranatá LADA
Moderátor: Moderátoři
Predné svetlá- hranatá LADA
Takže opať mám nieakú otázku. Na našej 21O44 cheme vymeniť sklo prednej lampy. Skôr ako to rozoberieme by som potreboval vedieť, ako je to utesnené. Je medzi parabolou a sklom nieaké tesnenie?
- Křečík Barbuška
plíšky mají držet sklo-jsou 4 dva nahoře dva dole-odehnout zezadu na tom plastovým delku po obvodu skla potom vyřezat-vybrousit tmel nebo když je sklo rozbytý tak vymlátit zbytek tmelu-opatrně aby jsi nezničil ten plast potom housenku tmelu-dobrý je tmel na lepení autoskel nebo kvalitní silikon-sklo opatrně vložit do plastu a přimáčknout a zvrchu umáznout- a bacha-jsou minimálně 2 druhy světel a skla nejsou záměnná
plisky jsou pouze na svetlech made in czechoslovakia nebo czech republic. cccp a russia drzi pouze na tmelu. staci ho vyskrabat ven. je to piplacka, ale udelal jsem tak asi 10 svetel
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
vymenit za svetla z 2102

Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

детские игрушки
Tak skus ist Do WV a pytat len kryt plexi na svetlo kam ta poslu..... a potm sa spytaj c ostoji nove svetlo...bud rad ze sa do da vymenit i ked troska komplikovane.... neboj este par krat a budes mat PRAXSid píše:Najviac som sa bál toho, že to nebude tesnenie, ale tmelLenže ak tam dáme lepidlo na autosklá, tak potom, keď sa to druhý krát roztrepe, tak to od tej umelej hmoty neodlepí ani kristus boh. Toto vymysleli pekne na píp. Ja to vedieť, tak to sólo sklo ani neberiem a hneď sa pýtam na celé svetlo.

presne tak. cernej silikon, a neni problem to pak rozdelat. to uz mam taky za sebouRoman píše:Ked mas nove sklo, tak stare rozbi a mas ho vonku za par minut. Nove nedavaj cez ziadne lepidlo, ale pouzi silikonovy tmel v tube, najlepsie cierny. A nebude problem to nabuduce menit.

Chatka 12 forever
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Na ľavom už niekto to sklo menil a lepil to niečím čiernym. Je to také rozpatlané, fuj. Konečný výsledok pôsobí cigánskym dojmom.
Jediný rozumný spôsob, ako by sa to dalo naniesť, aby to vyzeralo ako od výroby je to nanášať vzduchovou silikonovaciou pištoľou, ktorú už nemáme možnosť si požičať.
Preto zrejme obidve svetlá časom vymeníme celé a bude pokoj.
Jediný rozumný spôsob, ako by sa to dalo naniesť, aby to vyzeralo ako od výroby je to nanášať vzduchovou silikonovaciou pištoľou, ktorú už nemáme možnosť si požičať.
Preto zrejme obidve svetlá časom vymeníme celé a bude pokoj.
ceskoslovenska jsou ta, vyrobena v dobe ceskoslovenska. ceska v dobe cr.
ano. vozili se i do ruska. kdyz jsem si prohlizel rusky fora, tak nekteri meli i tyto svetla
ale jestli je montovali ve fabrice netusim. u nas ma hodne aut jiz svetla vymeneny
ano. vozili se i do ruska. kdyz jsem si prohlizel rusky fora, tak nekteri meli i tyto svetla
ale jestli je montovali ve fabrice netusim. u nas ma hodne aut jiz svetla vymeneny
Chatka 12 forever
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009