chybova hlaska pri odeslani prispevku
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
chybova hlaska pri odeslani prispevku
Ahoj, mám automatický přihlašování při návštěvě a když odešlu příspěvek, zobrazí se mi okno
Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.8 Error: authentication failed: authentication failure
a přitom se příspěvek úspěšne odešle. Nevím v čem je chyba, nebo jestli to vadí. Mně to akorát otravuje, nicméně funguje to.
Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.8 Error: authentication failed: authentication failure
a přitom se příspěvek úspěšne odešle. Nevím v čem je chyba, nebo jestli to vadí. Mně to akorát otravuje, nicméně funguje to.
Při odesílání normálních příspěvků se tato hláška nezobrazuje.
Zobrazuje se jen při odesílání SZ. Dle všech indícií se nejedná o chybu v odesílání/doručování SZ, ale tato hláška bude mít nějakou spojitost s jiným problémem. A tím je nefunkční systém odesílání kopií SZ na mejl. Výpadek této služby nastal 9.6. někdy po 20. hodině.
Zobrazuje se jen při odesílání SZ. Dle všech indícií se nejedná o chybu v odesílání/doručování SZ, ale tato hláška bude mít nějakou spojitost s jiným problémem. A tím je nefunkční systém odesílání kopií SZ na mejl. Výpadek této služby nastal 9.6. někdy po 20. hodině.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jak komu, Tajfune, jak komu A taky jak kdy Třeba zrovna Atex by moh vyprávět, jak mu přibejvaly příspěvky v jeho témě a pak je zase mazal Mi fascinovalo, jak to u něj přibejvá a ubejváHurikán píše:Při odesílání normálních příspěvků se tato hláška nezobrazuje.
Jo, chtěl jsem napsat, že mě se to ukazuje při odesílání normálních příspěvků, ale né vždycky
Doplnění: Teď u tutoho mi jí to vyhodilo
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Upozornění na nové příspěvky mě chodí normálně. Nefungují jen kopie SZ v mejlu.dvk píše:přitom naopak z několika jiných sledovaných témat mi už od té doby upozornění přišlo.
Asi jo.Laďuša píše:Jak komu, Tajfune, jak komu
Jinak pro informaci, používám aktualizovaný firefox 3.6.3 na systému XP SP3
Občas mívám ještě jiný problém a to, že zůstane u fóra zaseknuté načítání stránky. Všechno se načte a stránka je celá, ale ff pořád kroutí kolečkem a na nšco čeká. A to tak dlouho, dokud nedám ručně stop. Pomůže jen zrestartovat ff. Podle infa ve stavovém řádku to čeká na nějaký icq status bo co.
to je uplne putna tak nejak - za odeslani mailu (at uz upozorneni nebo kopie PM) zodpovida server nikoliv tvuj klient...Hurikán píše:Jinak pro informaci, používám aktualizovaný firefox 3.6.3 na systému XP SP3
rozhodne bych zkontrolovat nastaveni odesilani
1) pouzivate mail() nebo SMTP
2) overit ze nedoslo ke zmene nastaveni sluzeb na strane poskytovatele hostingu
3) overit ze nedoslo ke zmene pristupu k SMTP serveru nebo sendmailu
- MartasBrno
- Křečík Barbuška
Aha, takže bysme tomu špatně rozuměli? Ona to vlastně není chyba, ale nová funkce automatického hodnocení kvality odesílaných příspěvků.Koko Loko píše:Naznačuješ snad, že jsou mé příspěvky nenormální?Hurikán píše:Při odesílání normálních příspěvků se tato hláška nezobrazuje.
EDIT: hmm, zjevně jsem i já odeslal nenormální příspěvek.