je toho dost, tak zkusim odpovědět na všechno.
Laďuša: hladinu jsem nastavoval podle Tůmy na 6,5 a 8mm, ta bude v pořádku.
Koko Loko: bohužel, už v něm bylo dost hrabáno předemnou a dosedací plochy mi přišly pokřivený, tak jsem tam radši dal silikon, ale jen pod víko, nad klapky jsem si to netroufnul zapatlat. taky mě napadlo, že jsem něco ucpal, tak jsem ho otevřel, přičemž jsem si roztrhnul těsnění, ale nic mi zalepený nepřišlo, až mě to překvapilo.
celá raketka ekonomizéru je nová, stará membrána byla rotrhaná.
mam zapojeno, hadička od ekonomizéru jde na blatník do toho udělátka a ta druhá tenká do rozdělovače. nemůže bejt problém v tom, že na tom nemam filtr box, takže taková ta krátká čumí do vzduchu?
mikrospínač jsem proměřoval a chodí, nastavil jsem to tak, aby byl zmáčklej když je plyn nahoře a klapky zavřený.
membránka podtlaku druhýho stupně je nová a pečlivě utěsněná, nejvíc práce dalo sehnat ten o-kroužel. když jí zmáčknu a ucpu, tak drží zmáčklá.
zato membránku sytiče se mi nepodařilo utěsnit žádnym způsobem a prostě nedrží zmáčklá.
bohužel nemam kompresor, takže jsem nemoh profouknout, ale snažil jsem se benzínem a stříkačkou všechno prostříknout. tam by moh bejt problem.
šrouby jsem nastavil podle Tůmu na továrních 3,5 a 4,5, ale teď už jsem je rozhodil a stejně nic.
Saša když tam pumpičkou trochu našlapu, tak to tak na půl sekundy chytne a konec.
Dusan chybama se člověk učí... kvůli tomu jsem si koupil žigula a ne BMW.
Jelen jj auto momentálně stojí ve Pcherách jestli ti to něco řiká. jestli s tim nepohnu sám, byl bych moc rád
kromě karburátoru, jsem se akorát snažil napnout řetěz, ale ten už je asi nadoraz, protože mi přijde, že je pořád stejně volnej a seřídit ventily, ale to jsem po prvnim ventilu vzdal..
a dal jsem tam nový svíčky, ale to až potom co to už nešlo nahodit.