kolisave otacky motora
Moderátor: Moderátoři
-
kolisave otacky motora
dobry den, chcem sa spytat ci mi nevie niekto poradit. mam ladu 2101 a posledne roky mi neustale kolisu otacky a niem si stym dat rady,uz som hadam vyskusal vsetko a nic nepomaha.mam novy karburator a to uz som hadam skusil 5 dalsich, novy rozdelovac, nove sviecky,kable, regler motor po generalke, nastavene ventily, nove tesnenia, fakt som uz vyskusal vsetko a nic nepomaha.raz sa to jednemu cloveku podarilo spravit, ale zobral si to do hrobu a ja neviem co s tym robil.nemal niekto taku skusenost?
Bude vtom asi bohatá zmes nie ? Mne robí to isté ale iba v určitej polohe "sitiča"
No drift, no fun....
http://amkvk.sk/
http://amkvk.sk/
- Lada Rider
-
-
-
-
-
Zkus vyměnit svíčku nebo prohodit třeba za tu z druhého válce, když je svíčka ve válci působí na ni tlak takže venku může házet jiskru a ve válci ne. Pokud se nic nestane bude problém možná v dodání směsi, je svíčka mokrá?? Pokud shodíš kabel aby neházela jiskru a zatočíš motorem aby tam šel benzín.
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou
To, že to jiskru háže ve vzduchu ještě vůbec neznamená, že jí dobře hází ve válci. Jsou tam úplně jiné podmínky. Zkus je prohodit i s kabelem... A zkontroluj kontakt na víčku rozdělovače. Co se týče prdění... Mě to taky prdí při volnoběhu a když to prdne, tak se trochu sníží otáčky... Zatím si s tím ale bohužel nevím rady.... Třeba na to někdo příde .
-
-
a ked je problem s dodavanim zmesy, co by tam mohla byt zavada?peet2101 píše:Zkus vyměnit svíčku nebo prohodit třeba za tu z druhého válce, když je svíčka ve válci působí na ni tlak takže venku může házet jiskru a ve válci ne. Pokud se nic nestane bude problém možná v dodání směsi, je svíčka mokrá?? Pokud shodíš kabel aby neházela jiskru a zatočíš motorem aby tam šel benzín.