Lada na brněnském autosalónu
Moderátor: Moderátoři
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Lada na brněnském autosalónu
na BVV bude vystavovat Lada. celkově by tam měl být průřez tím co dováží tedy:
Niva, Niva praktik
Kalina hatch, sedan, combi
Priora hatch sedan ( combi bohužel nee)
budu u nich asi pečený vařený. Jednak jsem jim počítal expozici, stavíme jim ji a nakonec chci během autosalonu zkusit dohodnout spolupráci s klubem.
Jestli máte někdo nějaký dotazy ohledně čehokoliv na tyto modely sem s tím budu si to zapisovat a zeptám se.
Niva, Niva praktik
Kalina hatch, sedan, combi
Priora hatch sedan ( combi bohužel nee)
budu u nich asi pečený vařený. Jednak jsem jim počítal expozici, stavíme jim ji a nakonec chci během autosalonu zkusit dohodnout spolupráci s klubem.
Jestli máte někdo nějaký dotazy ohledně čehokoliv na tyto modely sem s tím budu si to zapisovat a zeptám se.
Naposledy upravil(a) Patrac dne stř čer 03, 2009 14:12, celkem upraveno 1 x.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
nejnovější info. Dnes mne na BVV navštívil p. Loskot. šéf CS autolady pro prodej aut.
1) mám od něj normované logotypy schválené od výrobce Lady
2) má zájem o spolupráci s Ladaklubem
3) mám s ním domluvena jednání na autosalonu
4) priora combi bude v CŘ nejdříve na podzim to z důvodu zrušení homologačního místa ve francii hledá se náhrada
5) p. Loskot má zájem stát se členem Ladaklubu
6) přijede na jarní sraz a možná i do Jedovnice ( s priorou sedan)
7) dá se přes něj domluvit homologace dodatečně osazených věcí ( AL kola, světel a pod) které normálně na autě nejsou ale musí to splňovat určitá kritéria např stejný venkovní obvod a šíři. aby se nemusel cejchovat rychloměr a pod.
1) mám od něj normované logotypy schválené od výrobce Lady
2) má zájem o spolupráci s Ladaklubem
3) mám s ním domluvena jednání na autosalonu
4) priora combi bude v CŘ nejdříve na podzim to z důvodu zrušení homologačního místa ve francii hledá se náhrada
5) p. Loskot má zájem stát se členem Ladaklubu
6) přijede na jarní sraz a možná i do Jedovnice ( s priorou sedan)
7) dá se přes něj domluvit homologace dodatečně osazených věcí ( AL kola, světel a pod) které normálně na autě nejsou ale musí to splňovat určitá kritéria např stejný venkovní obvod a šíři. aby se nemusel cejchovat rychloměr a pod.
Lada Niva M:1/8,5
Nekdo tady zminoval, ze se v CS zmenilo vedeni, takze pokud je tohle ta zmena, tak sem velmi prijemne prekvapen, ze maj zajem s klubem spolupracovat. Tak to ma bytPatrac píše:7) dá se přes něj domluvit homologace dodatečně osazených věcí ( AL kola, světel a pod) které normálně na autě nejsou ale musí to splňovat určitá kritéria např stejný venkovní obvod a šíři. aby se nemusel cejchovat rychloměr a pod.
Naposledy upravil(a) Malda dne úte čer 02, 2009 16:52, celkem upraveno 1 x.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
[hide] a je to člověk odpovědný za mizerný prodeje Lad minimálně v posledních pěti letech , což samozřejmě nesnižuje Pátračovy zásluhy na navázaný spolupráci, to jen tak mezi námi děvčaty
Mimochodem, v neděli je na autosalon vstup zdarma po předložení klíčku od jakýkoliv škodovky takže honem prohledat ten obětní vrak ze srazu [/hide]
Mimochodem, v neděli je na autosalon vstup zdarma po předložení klíčku od jakýkoliv škodovky takže honem prohledat ten obětní vrak ze srazu [/hide]
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
sranda nebo opravdu? felicia ma na klickoch peknej znacekzelvotron píše:[hide] a je to člověk odpovědný za mizerný prodeje Lad minimálně v posledních pěti letech , což samozřejmě nesnižuje Pátračovy zásluhy na navázaný spolupráci, to jen tak mezi námi děvčaty
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
ty lezi v policce mimo vsechny ostatni a beru jen jen v nouzi pokud by dopomohli k zapsani 15tekMajo píše:no fuj, mne by z toho kluce zhrdzaveli, keby som k nim pripol nejaky so skoda znakom
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009