převodka řízení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Jelen

převodka řízení

Příspěvek od Jelen »

Dostala se mi do ruky fungl nová převodka řízení s krátkou mrkví, originál CCCP.
Rozebíral to někdy někdo? Aspoň ten dekl nahoře? Jde mi o to, že ji chci vyčistit, vypláchnout tech. benzinem a dát tam nějakej kvalitní olej, pro tento účel mi postačí sundat to víko a bojím se, aby na mě něco nevyskočilo. Co je uvnitř tuším, šnekovej převod znám. Nedělám si iluze, že to bude čistý od výroby, i když je nepoužitá a jde krásně bez vůlí i v ruce na stole, tak čekám, že přeci jen uvnitř může být nějaká špona, nebo něco takovýho.
Dusan

Příspěvek od Dusan »

Uz to vyzera na problem ze ide rukov :D Dolezite je zkontrolovat ci hlavna paka nema vybite puzdro :) rozoberat mozes nemas co pokazit relativne :) a krd to rozoberies vymen gufera a skontroluj vypodlozenie sneku co je pre volant
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

No gufero tam nie aspon teda mi to ako gufero nepripadalo. Je tam taky gumovy O kruzok so stvorcovym prierezom v podstate ako v brzdovom valceku. Pokial je to dobre tak sa nato vyjeb nalej tam olej a hotovo. Moc to neprezivaj aj tak to nezlepsis :D
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Vybité pouzdro mít asi nebude, když je úplně nová a naprosto bez vůlí. Pokud na mě nic nevyskočí, tak je to o.k., tudíž se nemusím bát rozborky.
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“