blatník
Moderátor: Moderátoři
blatník
nezdá se vám že mi tam neco chybi? mam tam normalne diru a an druhy strane to mam prekryty nakym plechem:-(
Jo a jeste jestli tento hever je ladackej nak se mi nelibi:-D
Jo a jeste jestli tento hever je ladackej nak se mi nelibi:-D
Tam nemá bejt díra, ale guma, aby tam nelítal bordel. Takovej gumovej pás. Mimochodem, našel jsem ještě jedno kolo na 01, tudíž mám 2. S pěkným vzorkem zimní. Na zimu už bude asi pod 4mm, ale na léto dobrej. Chceš? Hever JE na žigula. Pokud se ti nelíbí, můžeš mi ho věnovat za ty kola Jedno je docela pěkný, druhý je už horší, ale žádná strašná koroze, očistit a natřít.
Pokud někdo již měnil blatník tak tu příčku vyhodil a možná uřízl i kus ke kterému se šroubovala . Byla to běžná praxe . Na podběhu musíš mít čtvercové díry na matky . Jestli tam nejsou tak už víš proč .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Je jakoby odkloněnej od auta, že jo? Protože origo hever, když auto stoupá, tak se naklání k autu Pamatuju (buď u tátovo nebo dědovo Žigula), že se to ani nedalo dát celý do díry, jinak by se odřely dveře pakkubahosi píše: prave kdyz ho tam dam tak nedosedne plochou na zem ale je krive tak nevim jak to je
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Může prasknout. Je to jednoduchý, když to zvedáš na tvrdym povrchu, tak to podložíš na straně třeba dřívkem, nebo kamínkem a když to zvedáš na trávě, tak je to buřt, zaryje se to do země. Kolikrát jsem to zvedal bez podložení i na asfaltu a nic se mu nestalo, ale jednou se ta kruhová základna trochu odlomila a teď je šikmo. Neřeším, funguje
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Ad originální hever: taky mám ten "talíř - botu" odkloněnou od vodoroviny, ale jak psal Jelen - podložit dřívkem či kamínkem . Já pro tuto eventuelní atrakci (podkládání) vozím v autě 15 cm prkénko. L.
Naposledy upravil(a) Luděk Musil dne čtv led 01, 1970 01:00, celkem upraveno 1 x.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Měl jsem o tomto diskuzi včera a tak jsem se jal prohledávat fórum. A našel
Pánové, napadla vás ta jednoduchá genialita Rusa? To není vada heveru či auta, že je nakřivo. To je jeho předností!!
Pokud založíte hever do držáku, je nakřivo. Nechte ho tak a heverujte auto nahoru. Co se děje? Auto se naklání na stranu a hever se srovnává. Výsledek? Auto bezpečně podloženo, hever celou plochou na zemi. Pokud jej na začátku srovnáte, po vyheverování je nakloněn a auto je labilní.
Naše Vazy jsou dokonalé i ve své zdánlivé nedokonalosti...
PS: Víte, k čemu slouží na pumpičce kol takový malý kovový přívěsek? Vypadá to jako nafukovací nástavec se závitem a je to přicvaknuto na gumové hadičce.
Pánové, napadla vás ta jednoduchá genialita Rusa? To není vada heveru či auta, že je nakřivo. To je jeho předností!!
Pokud založíte hever do držáku, je nakřivo. Nechte ho tak a heverujte auto nahoru. Co se děje? Auto se naklání na stranu a hever se srovnává. Výsledek? Auto bezpečně podloženo, hever celou plochou na zemi. Pokud jej na začátku srovnáte, po vyheverování je nakloněn a auto je labilní.
Naše Vazy jsou dokonalé i ve své zdánlivé nedokonalosti...
PS: Víte, k čemu slouží na pumpičce kol takový malý kovový přívěsek? Vypadá to jako nafukovací nástavec se závitem a je to přicvaknuto na gumové hadičce.
lada time is comming...
Lada 1500S, 1,5, r.v. 1978 1978 - dále
Citrónek XM 2,1D, r.v. 1991 04/2008-09/2009
Á, je zde odborník mezi námi.
Side, já to nikdy nečetl, ale jednou, když se mi zacpala nádrž a ne a ne jet, jsem v zoufalství vzal pumpičku a přišel jsem na to. Jak je odvětrání nádrže, tak jsem tam nasadil ten adaptér, párkrát pumpl a auto jelo jako nikdy předtím.
Tajná zpráva: věci jsou v pohybu a pokud se zadaří, pak se těš Konec tajné zprávy
Side, já to nikdy nečetl, ale jednou, když se mi zacpala nádrž a ne a ne jet, jsem v zoufalství vzal pumpičku a přišel jsem na to. Jak je odvětrání nádrže, tak jsem tam nasadil ten adaptér, párkrát pumpl a auto jelo jako nikdy předtím.
Tajná zpráva: věci jsou v pohybu a pokud se zadaří, pak se těš Konec tajné zprávy
lada time is comming...
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
A on to snad někdo neví? Taková samozřejmost u strojů pro drsné podmínky, které až po vjetí do svého živlu (nezpevněné cesty), prokarbují řádně benzín v nádrži s usazenou špínou .... a nejedou. (Dělo se tak u rodinného Moskviče, který po dojetí z lesa vždycky chcípnul před garáží.)ladalover píše:PS: Víte, k čemu slouží na pumpičce kol takový malý kovový přívěsek? Vypadá to jako nafukovací nástavec se závitem a je to přicvaknuto na gumové hadičce.
PS: hádám, že to je na bludišťáka tahat do blatníku nátrubek
Bílý LADA a okřídlená spol.