klakson
Moderátor: Moderátoři
klakson
Ozdobil jsem svou ladu 21061 báječným sportovním volantem. Mám namontovaný náboj na ladu, na tom volant, vypadá to super - má to ovšem vadu.
Nejde mi klakson, protože prý nový volant nedosáhne na původní kontakt. Poraďte mi prosím, kdo ví, jak zprovoznit klakson.
Nabízí se sice řešení - vyvést kontakt mimo oblast volantu někam na palubku - já bych však raději troubil na středu volantu.
:kermit:
Nejde mi klakson, protože prý nový volant nedosáhne na původní kontakt. Poraďte mi prosím, kdo ví, jak zprovoznit klakson.
Nabízí se sice řešení - vyvést kontakt mimo oblast volantu někam na palubku - já bych však raději troubil na středu volantu.
VAZ 21061
Re: klakson
Přesně tak nafoť to a pak se dá popřípadě poradit.A hlavně se podívej na ten spodní plíšek jestli není ohlej a jestli dosáhne.olda píše:Ozdobil jsem svou ladu 21061 báječným sportovním volantem. Mám namontovaný náboj na ladu, na tom volant, vypadá to super - má to ovšem vadu.
Re: klakson
Hned jak budu mít trochu času, tak to nafotím. Ale už jsem to částečně vyřešil: - nechal jsem si udělat klakson na volný místo na palubku vedle vypínače na mlhovku -na tlačítko.BA3 píše:Přesně tak nafoť to a pak se dá popřípadě poradit.A hlavně se podívej na ten spodní plíšek jestli není ohlej a jestli dosáhne.olda píše:Ozdobil jsem svou ladu 21061 báječným sportovním volantem. Mám namontovaný náboj na ladu, na tom volant, vypadá to super - má to ovšem vadu.
VAZ 21061
Že by ve fóru nikdo nevěděl se říct nedá, ale nikdo ti neradí, protože nikdo nemá tušení, jaký volant jsi tam namontoval a jak to tam máš udělaný. Proto jsme to tu po tobě chtěli vyfotit
Já mám třeba na sportovním volantu střed se spínačem. Spínač spíná ke kostře a elektrika je k němu tažená drátem. Taky je dobrý odlehčit spínači pomocí relé.
Já mám třeba na sportovním volantu střed se spínačem. Spínač spíná ke kostře a elektrika je k němu tažená drátem. Taky je dobrý odlehčit spínači pomocí relé.
již bez Lady. Přešel ke Škodě.
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Aký má odber klaksón keď trúbi ? Mám tento volant http://forum.ladaklub.com/files/thumbs/ ... 09_802.jpg a keď chcem zatrúbiť, tak to ide dosť ťažko. Preto chcem niekde na volant namontovať tlačítko, avšak neviem aké silné tlačítko aby mi ho nezlepilo. Relé v poistkovke nemám, mám tam iba prepoj.
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
NATURAL!
Sice jsem to neměřil ale odhadem někde okolo 10A určitě.Marek89 píše:Aký má odber klaksón keď trúbi ?
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Křečík Barbuška
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som bol pozrieť v aute na klaksón, že vyskúšam ho cez relé v poistkovke. No čuduj sa, keď som dal relátko a zatrúbil iba som počul ako sa zoplo relé ale netrúbilo to. Mal som tam 4 a 5 vývodové relé a netrúbilo to. Prepojka prepája myslím 85 a 87. Nie som si teraz istý. Kde by mohla byť zrada, že cez relé to nejde ?
Lada 2105
NATURAL!