umirani zapalovani - moudro tydne

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
JmJ

umirani zapalovani - moudro tydne

Příspěvek od JmJ »

Jak nekteri vite, tak mi od cesty do Krizanek obcas umre zapalovani a zhasne palubni deska. Samo se to opravi a jede se dal.

Prvni sem to svadel na spinaci skrinku, pak mi kolaloka poradil relatko. Kolaloka mi zaroven poradil, jak zavadu obejit, coz mi pomohlo v zamysleni a rikam sim, ze on to muze byt nejake konektor/kabel? A just. Dnes to zase umrelo. Sahnul sem na konektory z interieru do pojistkove skrine a ejhle, budiky se rozsvitily. Jeden konektor byl volny.

Moudro tydne - hledejte zavadu prvnich v tech nejjednodussich vecech. Inu kdybych nebyl debil...
VAZ 2104 1.3 1989
FOMA

Příspěvek od FOMA »

nicméně tomu se říká vítězství ducha nad hmotou :lol:
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

JmJ píše: Inu kdybych nebyl debil...
Pche, ještě na tom nejsi tak zle. Na Rozmaru jsem vyramoval pajšl palubovky za účelem deratizace a implantace pár kontrolek navíc. Ponechal jsem jen volně visící spínače a budíky, ovšem k opětovnému zapojení budíků jsem přistoupil s naprosto debilní naivitou. Porovnal jsem pohledem namátkou vybraný konektor, který piny odpovídal budíku a zapojil. S pocitem dobře vykonané práce jsem se odebral domů a oznámil rodině, že bude odvezena mým novým VAZem, ... všichni naskákali a já počal startovat, vše v pořádku, až na to že se startér točil i po puštění klíčku :mrgreen: ... chvilku jsem šátral a zkoušel načež byl vydán pokyn k přesunutí do sedmy :mrgreen: . Později jsem při vědeckém bádání nad příčinou zjistil, že v palubovce je více konektorů, které sedí piny :lol: .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Kopr

Příspěvek od Kopr »

Koko Loko, Je skvělé míti více vozů vždycky si můžeš vybrat :mrgreen:
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984

http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

mozem aj ja pridem skusenost

prisel ku mne karat na cervenej 2101 na 15tkach borbetoch an ladazraze bol, ze mu stale vybija baterku ze ma zly alternator... ze ci by som mu to vymenil tak ze fajn

zacal som na ulici pracovat na vymene, postup klasicky vsetko povolene a nesiel mi vyrazit ten spodny srob na ktorom sa altik otaca ze ano pekne zahnite v kope mlatim trieskam bucham plieskam striekam wdcko a nic, reku kurva drat postavim sa pozrem vymenim poistku vsetko zmontujem spatky a cau funguje ti to :lol:
Odpovědět

Zpět na „Elektrická soustava“