Houpe otackama na LPG
Moderátor: Moderátoři
Houpe otackama na LPG
Mam takovy problem.S prichodem zimy mi zacal volnobeh na plyn drzet nize.Tak jsem ho sesteloval na cca 1000ot.,protoze stojim dost v kolonach,tak je dulezite,aby motor mel vyssi otacky kvuli mazani.Nedavno jsem sedl do auta a zacaly houpat otacky,ze drzi cca na 400ot.Coz je malo,az nebezpecne pro motor.Tak jsem po ohrati auta sel hnout s volnobehem na plyn a porad stejne.Chvili to drzelo ten dobrej volnobeh,ale potom to bylo zase spatny.Na benzin je to super,to drzi porad stejne.Ale zaclo to zniceho nic.V zari byla probvedena revize LPG+vymena filtru.Diky za kazdou radu.
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
promin Mirku že se ti sem vsunu...ale mám opačný problém...na LPG mi za studena volnoběh drží nízko a jak se ohřeje tak jde hrozně vysoko....na benzín,to samé,ale tam to dělá už po sundání sytiče...nevím jestli to je rozdělovačem,ve kterém mám vůli nebo čím? prošel jsem skrz na skrz ovládání plynu a nikde to seklé neni..tak poraďte
Díky

Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Predpokladam ze mate systemy so zmiesavacom, cize karburator. A funguje regulacia volnobeznych otacok tym ventilom na reduktore. Toto iste mi robilo na S120, musel som vymenit membrany, ktore sa maju menit kazdych cca 30.000km. Ja som ich vymenil po cca 80.000km za vtedy este 600,-Sk. Ak nepomoze nic ine skuste tie membrany. Mal som LOVATO.
Suzuki Ignis 2WD -> SX4 -> Ignis 4WD
Tak dneska jsem jel pres Prahu,tak uz jsem to musel nejak vyresit.Nez jsem vyjel,tak jsem si s tim hral tak 5min.,nez jsem to chtil do OK stavu.Lehce jsem hnul i sroubem na smes a drzi to krasne.Doreguloval jsem to volnobenym sroubem na regulatoru a pohoda.Chce to najit nejakou mezi nejlepsi polohu.Protoze je to spatny hodne vytoceny i hodne utahly.Tak zatim dobry.Najel jsem s tim cca 100km a zatim to drzi dobre a nehoupe.