plavani nivy
Moderátor: Moderátoři
plavani nivy
poradte mi ako spravim aby mi neplavala niva a este mi skace predok ked idem pomalsie
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
tlumiče
tlumiče vpohodě zjistíš, jen k tomu potřebuješ ještě někoho v druhém autě...
stačí, aby za tebou jel v nivce a kouknul, jak ti sedí kola na silnici - jestli máš vyteklý tlumič, tak ti kolo při nerovnostech skáče a skáče, až se uklidní - pokud je tento stav už déle, tak to poznáš i na vzorku, pokud tohle bude vypadat OK, přenechávám tip na ostatní tady :c)
Net.
stačí, aby za tebou jel v nivce a kouknul, jak ti sedí kola na silnici - jestli máš vyteklý tlumič, tak ti kolo při nerovnostech skáče a skáče, až se uklidní - pokud je tento stav už déle, tak to poznáš i na vzorku, pokud tohle bude vypadat OK, přenechávám tip na ostatní tady :c)
Net.
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
DOPLNĚNÍ
Doplnění-přesunutí:
Kokin:
Kokin:
Lada1600ttt:kokin píše:tak to byla zadni naprava uchyceni šroubu diky za radu !!!!
lada1600ttt píše:Mne to robilo tiez a boli to vymlatene puzdra dlhych a kratkych tyci co drzia zadnu napravu. Inak ked dvihas alebo davas dole auto myslim upravou tak panhardska tyc sposobuje ze sa ti naprava vychili do jednej alebo druhej strany preto je lepsie ju mat nadstavitelnu.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4