případně nějaké návrhy na takové nějaké vylepšení (stačí klidně linky na nějaké témata na foru určo je jich tu dost ale teď píšu v rychlosti, spěchám, budu mrkat posléze takže pardon a nenapadejte mě že už tu to je.....díky moc

Moderátor: Moderátoři
pokud myslíš krompl a řekneš kde se mám zastavit tak klidně, jen mi řekni co zato, poněvadž já momentálně nemám nic........jinak já jsem z otrokovic ale to ses asi díval když si napsal o km......JmJ píše:...........NÁVŠTĚVA KM
zitra (sobota 17.1), kromeriz, uprkova ulice Loc: 49°17'42.529"N, 17°24'7.878"Etruckercech píše:pokud myslíš krompl a řekneš kde se mám zastavit tak klidně, jen mi řekni co zato, poněvadž já momentálně nemám nic........jinak já jsem z otrokovic ale to ses asi díval když si napsal o km......JmJ píše:...........NÁVŠTĚVA KM
díky moc......
jinak takové přizdechávání je i za tepla a sytič za tepla nemám daný, jinak dnes se mi stalo že jsem jel na benál a při tužbě odjezdu mi auto nechtělo chytit, musel sem to nechat roztahnout, už se to vyjímečně stalo i tatik říkal jak s tím před časem jel že to na dlouho chytalo, dnes jsme to teoreticky řešily (máte pravdu, vše nechávám na teplejší dny![]()
) a osobně si myslím že asi svíce už nebudou perfekt......
jinak pokud by někdo věděl o slušný baterce za mrský peníz z okolí (blízké..) zlína, uvítal bych to, tu ce mám je po dvou dnech mrtvá........
thx to alll![]()
edit: jinak auto i při normální jízdě a přidání plynu nijak nereaguje......
AHOJ, DÍKY ZKUSÍM TEDY DOPOLEDNE DORAZIT, JEN MI REKNI CO ZA TO BYS RAD, POKUD TE MUZU MOOC POPROSIT, JESI BYS MI NAPSAL SMS KDE V TE ULICI TE MAM HLEDAT A IDEAL V KOLIK BY SE TI TO HODILO, TED MUSIM JIT PRYC, OMKLOUVAM SE ZA TU SMS, ALE SEM NA SUCHU VCETNE KREDITU DIKY MOJI MAME, MOJE CISLO JE 739 96 32 29zitra (sobota 17.1), kromeriz, uprkova ulice Loc: 49°17'42.529"N, 17°24'7.878"E
pokud dojedes, tak dojed za svetla treba dopoledne. najdou se zde v te dobe jedinci, kteri by to mohli omrknout. 777 65 75 99