Koukal jsem o kousek výše na fotku dortu - uvnitř to auto a citáty je "namalovaný" na kusu papíru nebo je to stříklý potravinářským barvivem na fondán? L.
Moderátor: Moderátoři
A přišel jsi na to sám, nebo hlídka policie ?mceza píše:Znáte ten pocit, když jsou kolem vás blbí lidi, kteří zapomínají naprosto základní věci? Něco, co vy byste nezapomněli? A znáte ten pocit, když zjistíte, že jste zapomněli taky? A znáte ten pocit, když zjistíte, že jezdíte bez platné STK?
Bud v klidu. My v km sme sice na STK uplne nezapomenuli, ale 2 ze tri 04 jsou bez STK a sraz za dverma...mceza píše:Znáte ten pocit, když jsou kolem vás blbí lidi, kteří zapomínají naprosto základní věci? Něco, co vy byste nezapomněli? A znáte ten pocit, když zjistíte, že jste zapomněli taky? A znáte ten pocit, když zjistíte, že jezdíte bez platné STK?
No, v sobotu jsem Zigulika prevazel z Mlade Boleslavi do Brna. Bylo to zas po dlouhe dobe, tak jsem mu poradne protahnul vsechny kone. Cestou jsem potkal dve silnicni kontroly a jeste v duchu jsem si rikal, at me zastavi, ze bude alespon sranda a ze jim ukazu, jak mam vse v poradkuvalda1971 píše:A přišel jsi na to sám, nebo hlídka policie ?
No, ja taky uplne nezapomnel. Vcera sedim u Vasatora a delame burty. A ja rikam, jak se mi blizi technicka. A jeste premyslim, zda projde na konci zari nebo na zacatku rijna. No nedalo mi to, tak jsem si na foru nasel prispevek, kde se chlubim cistym stitem - 20. 8. 2014JmJ píše:Bud v klidu. My v km sme sice na STK uplne nezapomenuli, ale 2 ze tri 04 jsou bez STK a sraz za dverma...
Povol oka na baterce, projeď je prstem a zase ty oka k baterce přitáhni ... vícemceza píše:.... Startér cvakne a nic...