Rok výroby je 81 a najeto má pár km přes 82 tis. Když ho děda v 97 kupoval, byl jako nový. Za ta léta na něm děda něco najel a ve svém úctyhodném věku se občas někam nevešel, takže jsou na voze drobné oděrky a promáčkliny. Stál 4 roky v garáži a potom další rok ve vlhkém prostředí. Takže jsou drobně chycené rohy dveří a podobně.
Každopádně po víc jak roce jsem do něj dal baterku, napumpoval benzín a okamžitě bez problému naskočil. Motor má krásný zvuk, ale samozřejmě se podrobné revizi nevyhne.
Právě teď sháním montážní kolébku, která by mi usnadnila první fázi - opravu podvozku, nástřik plastisolem a kompletní výměnu rozvodů brzd. Nemá někdo?
Pak uvidíme, co čeho se pustím. Auto je v pěkném stavu, ale stejně je na něm práce až moc... Navíc mi musí pomáhat kamarád. Já jsem informatik a žádné USB nebo aspoň OBDII port jsem zatím v autě nenašel

Také musím zjistit, jak to udělat s přepisem na mě. Auto se v dědickém řízení přepsalo na strejdu. SPZ jsou nyní v depozitu. Potřebuju zjistit jak (nejlépe) se dá převést auto na mě a hlavně zda jde zachovat původní SPZ (ke starému autu se hodí i stará SPZ). Poradí někdo?